İlçeler Haber Girişi : 06 Aralık 2017 19:41

Aziziye'de karla mücadele ekipleri 7/24 saat mesai yapacak

Aziziye'de karla mücadele ekipleri 7/24 saat mesai yapacak
Kış hazırlıklarını daha önce tamamlayan Aziziye Belediyesi, Erzurum genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle çalışmalarına başladı.
Erzurumajans-Kış hazırlıklarını daha önce tamamlayan Aziziye Belediyesi, Erzurum genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle çalışmalarına başladı.

Sabah saatlerinde Fen İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret eden Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, karla mücadele çalışması yapacak ekiplerle fikir alışverişinde bulundu. İlçede, bir greyder, dört loder, 5 kamyon, bir bobcat ve bir tuzlama aracı ile 100 kişilik ekip karla mücadele çalışması yapacak.7/24 mesai yapacak olan ekipler, karla mücadele çalışmalarını belediyede oluşturulan beyaz masa birimi ile bağlantılı bir şekilde yürütecekler.

Başkan Orhan, karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade ederek, vatandaşın sorun yaşamaması için tüm imkanlarını seferber ettiklerini ifade etti. Orhan, Dadaşkent, Ilıca ve bağlı 69 köyde karla mücadele çalışması yapılacağını da sözlerine ekleyerek, toplamda 154 km yol açacaklarını de sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.