İlçeler Haber Girişi : 19 Ekim 2016 17:12

Aziziye'ye kültür merkezi ve hizmet binası

Aziziye'ye kültür merkezi ve hizmet binası
Aziziye Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası ve kültür merkezi kazandırıyor.
Erzurumajans-Aziziye Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası ve kültür merkezi kazandırıyor. 

Ilıca'da yapımı devam eden belediye hizmet binası ve kültür merkezi ilçede önemli bir ihtiyaca cevap verecek. 2860 metrekare alana sahip kompleks içerisinde, Aziziye Belediyesi Ilıca hizmet binası ile 250 kişilik konferans salonu, sosyal ve kültürel etkinlik ile toplantı salonları ve kafeterya yer alacak. Yapımı devam eden belediye hizmet binası ve kültür merkezinin 2017 yılının bahar mevsiminde hizmete açılması hedefleniyor. 

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca'da yapımı süren kültür merkezi ve belediye hizmet binasının ilçeye önemli katma değer sunacağını ve ilçenin imajını değiştireceğini söyledi. Ilıca'da mevcut hizmet binasının ihtiyaca cevap veremeyecek kadar eski ve küçük olduğunu, ilçede bir kültür merkezinin de bulunmadığını hatırlatan Başkan Orhan, "İlçemizdeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla birlikte yürüttüğümüz belediye hizmet binası ve kültür merkezi çok önemli bir eksikliği gidermiş olacak. Ilıca'daki mevcut belediye hizmet binası ilçenin imajına yakışmayacak kadar küçük ve oldukça eski bir yapı. Ayrıca ilçemizde bir kültür merkezi bulunmuyor. İlçemizin önceliklerini tespit ettiğimiz projelerimiz kapsamında Ilıca'ya yeni bir hizmet binası ve kültür merkezi kazandırmak için kolları sıvadık. Çok amaçlı bir kültür merkezi ilçemizin termal turizm vizyonuna da imaj kazandıracaktır. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.