Spor Haber Girişi : 14 Mayıs 2020 01:30

B.B. Erzurumspor'a geçmiş olsun mesajları

B.B. Erzurumspor'a geçmiş olsun mesajları
B.B. Erzurumspor'un açıklamasının ardından kulüplerden geçmiş olsun mesajları yayımlandı.
Erzurumajans-B.B. Erzurumspor'un açıklamasının ardından kulüplerden geçmiş olsun mesajları yayımlandı.

TFF

Yapılan kontroller sonucunda futbolcu, teknik heyet ve personellerinde Covid-19 belirlenen Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü'ne ve camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

FENERBAHÇE

Erzurumspor Kulübü'nün Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcu, teknik heyet ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

GALATASARAY

BB Erzurumspor Kulübü'nde koronavirüs testleri pozitif çıkan futbolcu ve kulüp personellerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıklarına bir an önce kavuşmalarını temenni ediyoruz.

BEŞİKTAŞ

Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcu, teknik heyet ve kulüp çalışanlarınıza geçmiş olsun diyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

TRABZONSPOR

Sevgili Erzurumspor camiası;

Bazı futbolcu ve çalışanlarınızın COVID-19 testlerinin pozitif çıktığını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Camianıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını temenni ediyoruz. #BirlikteBaşaracağız
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • vedat ata 01 Ocak 1970 02:00

    covid salgını nedeniyle ligler tescil edilsin eşit rekabet ortadan kalkmıştır..