Spor Haber Girişi : 17 Ocak 2018 16:55

B.B. Erzurumspor’da hırslı antrenman

B.B. Erzurumspor’da hırslı antrenman
TFF 1. Lig'de mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, lider Ankaragücü ile pazar günü oynayacağı karşılaşma öncesinde hazırlıklarını sürdürdü.
Erzurumajans-TFF 1. Lig'de mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, lider Ankaragücü ile pazar günü oynayacağı karşılaşma öncesinde hazırlıklarını sürdürdü. Neşeli ve hırslı geçen antrenmanda oyuncularına özel taktik veren Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, ’Savaşın, kazanın’ talimatını verdi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak nezaretinde ısınma, 5-2 dar alanda oyun, çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Altıparmak, pazar günü oynanacak zorlu Ankaragücü maçından zaferle ayrılmak istediklerinin altını çizdi. Teknik Direktör Altıparmak, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İkinci yarıya iyi bir tempoyla hazırlanıyoruz. Ankaragücü maçıyla ikinci yarıya başlıyoruz. Herhangi bir sakat oyuncumuz yok. İki transfer yaptık. İkinci yarıya inşallah bomba gibi gireceğiz. Pazar günü Ankara Gücü karşısında galibiyet için çıkacağız. Bu maçı kazanıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Erzurumspor Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan ise, “Pazar günü göreve geldik. Futbolcularımız, teknik heyetimiz Antalya kampından döndü. İki futbolcu transfer ettik. Görüştüğümüz yerli ve yabancı futbolcular var. Ankaragücü maçına hazırlanıyoruz. İnşallah liderle olan maçı galibiyetle tamamlayıp, Süper Lig yürüyüşümüz başlayacak” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Misafir 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Başkanım Norveç ten jo inge berget adlı oyuncunun ismi geçiyor bu oyuncu ne zaman transfer edilecek bir de on numara ve forvet alınacaktı ne oldu transferler lütfen taraftarı bekletmeyin bir an önce transferleri yapın