Medya Haber Girişi : 23 Temmuz 2019 11:30

Bak bu 'çok güzel' oldu!

Bak bu 'çok güzel' oldu!
Erzurum kongresinin 100’ncü yıl kutlamalarına kayıtsız kalmayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, güzel bir jeste imza attı, şehrin bir bölümüne kutlama pankartları astırdı.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Birileri yine bir ‘Ekrem İmamoğlu güzellemesi yapmış’ deyip ‘hoppulayacak’ ama, varsın desinler! ‘Her şey çok güzel olacak’ sloganı ile girdiği seçimi ikinci kez kazanan İmamoğlu İstanbul’da öyle güzel bir işe imza attı ki, bir Erzurumlu olarak teşekkür etmesem kendimi kötü hissederdim! 

Erzurum kongresinin 100’ncü yıl kutlamalarına kayıtsız kalmayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, güzel bir jeste imza attı, şehrin bir bölümüne kutlama pankartları astırdı. 

1919 yılında yapılan Erzurum kongresinde alınan tarihi kararlardan olan ‘’Vatan bir bütündür, parçalanamaz’’ bölümünü afişe eden İmamoğlu, kararın altında imzası olanlara da teşekkür etti. 

Ayrıca tivit atarak kongrenin 100’ncü yılını kutlayan Ekrem İmamoğlu’nu ben de bu yakınlığından dolayı kutluyor, bu faaliyette emeği olan Avrupa Yakası Erzurum Dernekleri Federasyon Başkanı Ali Osman Toraman’ın nezdinde tüm ilgilileri tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ERZURUMLU 01 Ocak 1970 02:00

    helal olsun şimdiye kadar hic bir belediye böyle HATIRLAMADI ERZURUMU...

  • Erzurumun Sesi 01 Ocak 1970 02:00

    Kendisine teşekkür ediyoruz lakin aynı şahıs Erzurum daki pankartta Vatan bir bütündür yazdıracak İstanbul daki röportajında Selahattin Demirtaş i övecek bu ne yakan çelişki Ekrem İmamoğlu

  • Murat 01 Ocak 1970 02:00

    Biz erzurum milletvekillerini göremiyoruz erzurum da ALLAH razı olsun düşünmüş ekrem bey astırmış afişi

  • MURAT MURATOĞLU 01 Ocak 1970 02:00

    NE OLDU ? AFİŞ ASTIRDI DA ERZURUM A ERZURUM LUYA BİR FAYDASIMI OLDU ? ATATÜRK ÜN İMZASI OLAN HER ŞEY BUNLAR İÇİN KUTSALDIR O NEDENLE PEK DİKKATE ALINACAK TEŞEKKÜRÜ GEREKTİRECEK BİR ŞEY DEĞİL.İCRAAT YAPSIN ÇALIŞSIN BİR ŞEYLER KATSIN OTURDUĞU KOLTUĞUN HAKKINI VERSİN BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMASIN...

  • Cevdet ÇATAL 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Refayeli bak güzel kardeşim onu küçümsemiyorum deseydik Doğalgaz çevrim sanal kurulsun ve petrol rafineri si kurulsun Ozaman daha güzel olurdu ne m vekilleri yazalarimiz beyhude Uğraşirlar

  • ŞEREF KANDEMİR 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum da yönetici olupda aklına gelmeyenlere çooook güzel (kaapak)olmuş

  • Çağrı 01 Ocak 1970 02:00

    Gercekten bu ince düşüncesinden dolayı tebrik ediyorum bir erzurumlu olarak

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Vatan sevgisi birilerinin tekelinde değilmiş