Kültür-Sanat Haber Girişi : 14 Eylül 2014 12:47

Bakan Ala ETSO standını ziyaret etti

Bakan Ala ETSO standını ziyaret etti
Ankara'da,11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenen, "Erzurum Tanıtım Günleri", Erzurumlu devlet adamı, siyasetçi, bürokrat ve Ankara'da yaşayan çok sayıda Erzurumlu'nun uğrak yeri oldu.
Erzurumajans-Ankara'da,11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenen, "Erzurum Tanıtım Günleri", Erzurumlu devlet adamı, siyasetçi, bürokrat ve Ankara'da yaşayan çok sayıda Erzurumlu'nun uğrak yeri oldu.

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen tanıtım günlerinin açılışına katılamayan İçişleri Bakanı Efkan Ala da etkinliğin ikinci gününde hemşehrilerini ziyaret ederek hasret giderdi. Gezisi sırasında Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ETSO) standını da ziyaret eden Bakan Ala, stantta yer alan tanıtım materyallerini inceledi. AK Parti Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Cengiz Yavilioğlu'nun ve AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'un da eşlik ettiği Bakan Ala stant görevlileriyle kısa bir süre ayaküstü sohbet etti.

Alanda yer alan tanıtım stantlarını tek tek gezen Bakan Ala daha sonra AKM'den ayrıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.