Siyaset Haber Girişi : 20 Kasım 2014 20:02

Bakan Ala'nın çakıl taşlarıyla portre resmi yapıldı

Bakan Ala'nın çakıl taşlarıyla portre resmi yapıldı
Marmara Oltulular Derneği Başkanı Fatih Hiçdurmaz, çakıl taşlarından yapılan portre resmi İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya hediye etti.
Erzurumajans-Marmara Oltulular Derneği Başkanı Fatih Hiçdurmaz, çakıl taşlarından yapılan portre resmi İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya hediye etti.

Boya kullanılmadan renkli çakıl taşları kullanılarak yapılan portre resmi Bakan Ala çok beğendi.

Marmara Oltulular Derneği Başkanı Fatih Hiçdurmaz'a ve onun nezninde yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Bakan Efkan Ala, resmin oldukça güzel ve emek bakımından çok değerli olduğunu belirtti. Çakıl taşından yapılma portre resmini evinde asacağını söyleyen Bakan Ala, bu jest karşısında oldukça duygulandı.

Çakıl taşından portre resim yapımının dünyada tek Fehim İbrahim Hakkıoğlu tarafından yapıldığını dile getiren Başkan Hiçdurmaz, "Bakanımız bizim gururumuz. Kendisi çok daha güzel şeylere layık" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    NE DUYARSIZ, NE YAĞCI HEMŞERİLERİMİZ VAR, TEBRİK EDİYORUM. ARTIK BİR MAKAM MEVKİ KAPARSINIZ. EY ERZURUMLU HEMŞERİLERİM NEDEN OLUMLU VEYA OLUMSUZ TEPKİ VERMİYORSUNUZ, OKUMA YAZMANIZ YOKDA HABERMİ OKUYAMIYORSUNUZ, İZLEYEMİYORSUNUZ ANLAMIYORUM. BENİM DADAŞIM DOĞRUDAN YANADIR, 3-5 ÇUVAL KÖMÜRLE KANDIRILAMAZ