Bölge Haber Girişi : 13 Haziran 2010 00:07

Bakan Gönül'den heron açıklaması!..

Bakan Gönül'den heron açıklaması!..
Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İsrail'den alınan 10 adet Heron'un kullanımında hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını belirterek Türk operatörlerin 6 ay Türkiye ve

Erzurum Ajans-Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İsrail'den alınan 10 adet Heron'un kullanımında hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını belirterek Türk operatörlerin 6 ay Türkiye ve İsrail'de kullanım açısından eğitim aldıklarını kaydetti.
Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, bir yakınının düğün törenine katılmak üzere bugün Erzurum'a geldi. Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk tarafından Erzurum Havalimanı'nda karşılanan Bakan Gönül, burada yaptığı açıklamada İsrail'den alınan 10 adet insansız hava aracı Heron'un kullanımında hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını ve Türk operatörlerin 6 ay Türkiye ve İsrail'de kullanım açısından eğitim aldıklarını belirtti.
Bakan Gönül, "Türkiye'ye Heron'lar geleli 6 ay oldu. Son olaydan sonra Türkiye'ye gelen İsrailli operatörlerin geri gitmeleri sıkıntı olmayacak. Bizim operatörlerimiz kullanım açısından Türkiye ve İsrail'de eğitim aldılar. Hiçbir sıkıntı olmayacak. Türkiye bu uçakları kullanacak" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.