Siyaset Haber Girişi : 06 Mart 2015 23:46

Bakan Güllüce: 'Milletvekilleri ay sonunu zor getiriyor'

Bakan Güllüce: 'Milletvekilleri ay sonunu zor getiriyor'
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, milletvekilliğinin çok paralı bir iş olmadığını, hatta ay sonunu bile zor getirdiklerini söyledi.
Erzurumajans-AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ve eşi Emine Yeni adına yapılacak olan Emine Yeni-Ahmet Yeni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin imza töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Allah hayrınızı kabul etsin.

Ne mutlu size. Sizde sanmayın milletvekilliği öyle çok paralı maralı iş değildir. Milletvekili olduğunuzda sanırsınız ki, çok parası marası olur. Milletvekilleri ay sonunu zor getirir, onu da söyleyeyim. Bu hayır işi paranın çokluğundan değil, gönlün çokluğundan. Allah nice paraları var, çuvallara sığmıyor ama hayır nasip etmiyor. Allah hepimize hayır nasip etsin. O yüzden Ahmet Yeni ve eşi Emine Yeni'yi tebrik ediyorum" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • asi 01 Ocak 1970 02:00

    haydi Erzurumlu kardeşlerim Cuma günü her camide mendil açıp sayın vekilimize bakanımıza yardım toplayalım

  • gülme krizi 01 Ocak 1970 02:00

    Yazık pazarcı emekli memur asgari ücretli işçinin ay sonunda parası artıyor. bizde göründüğü gibi değiliz yardım edebiliriz sizlere milletvekili açken tok yatan vatandaş bizden değildir.

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    sayın bakanım siz ay sonunu zor getiriyorsunuzya bu emekliler nasıl getiriyor hiç düşündünüzmü

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    ATMA ŞAKİRR

  • hande 01 Ocak 1970 02:00

    Her türlü harcamanızı devlet bütçesinden ödetirken maaşınızı nereye harcayabiliyorsunuz hayret yazık size keşke asgari ücretli yada memur emeklisi olsaydınız harca harca bitmiyor