Erzurum Haber Girişi : 21 Mayıs 2015 13:50

Bakan Güllüce, Erzurum'da temel atma törenine katıldı

Bakan Güllüce, Erzurum'da temel atma törenine katıldı
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Erzurum'da Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma törenine katıldı.
Erzurumajans-Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Erzurum'da Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma törenine katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Yakutiye ilçesi sınırlarında Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek 'Şehitler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma törenine katıldı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'ın açılış konuşmasıyla başlayan törende Efkan Ala 'Yeni Türkiye'ye dikkat çekerek, "Yeni Türkiye'nin önünde durmak demek herkesin kazanacağı bir düzenin önünde durmak demektir" dedi.

Efkan Ala, "Yeni Türkiye yenileşme demek. Burayı biz kentsel dönüşüme tabi tutuyoruz. Yeni Türkiye ile o kadar uyuşuyor ki. Yeni Türkiye demek herkesin kazanması demek. Herkes kazanacak, kimse mağdur olmayacak. Önümüze çıkmaya çalışanlara biz işte bundan itiraz ediyoruz. Yeni Türkiye'nin önünde durmak demek herkesin kazanacağı bir düzenin önünde durmak demek. Buna engel olmaya çalışıyorlar muhalefetiyle. 78 milyon Türkiyeli buna fırsat vermeyecek" diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce de Erzurum'un kentsel dönüşüm kapsamında hükümetten yeterli desteği gördüğünü ifade ederek, gelişen Türkiye için çalıştıklarını kaydetti.

Bakan Güllüce ve beraberindekiler daha sonra temel atmayı gerçekleştirerek alanı gezdiler. Güllüce, temel atma töreninin ardından Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız 01 Ocak 1970 02:00

    kalenin etrafını ey dzüenlediler bi orası kaldı gidin bir bakın üç senedir milletin istimlak parası ödenmemiş korku platosuna dönmüş sen gel konser düzenle