Sağlık Haber Girişi : 14 Kasım 2017 20:15

Bakan Kaya, ellerini kaybeden Ağrılı Ramazan'ı ziyaret etti

Bakan Kaya, ellerini kaybeden Ağrılı Ramazan'ı ziyaret etti
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ramazan Taşdemir'i tedavi edilmek için getirildiği Ankara'da hastanede ziyaret etti.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ağrı'nın Diyadin ilçesinde elektrik teline takılan güvercini kurtarmak için çıktığı direkte akıma kapılarak ellerini kaybeden Ramazan Taşdemir'i tedavi edilmek için getirildiği Ankara'da hastanede ziyaret etti.

Erzurum'daki tedavisinin ardından Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırılarak tedavisine devam edilen 16 yaşındaki Ramazan Taşdemir'i Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sosyal paylaşım sitesinde ziyarete ilişkin fotoğraf paylaşarak açıklamada bulunan Bakan Kaya, "Ağrı'da elektrik teline takılan kuşu kurtarmak isterken ellerini kaybeden Ramazan evladımızı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettim. Çok şükür Ramazan'ın durumu gayet iyi, yaralarını birlikte saracağız. Onu asla yalnız bırakmayacağız" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.