Medya Haber Girişi : 30 Temmuz 2015 17:12

Basın kartı kısa mesaj uyarı ve bilgilendirme modülü faaliyete geçti

Basın kartı kısa mesaj uyarı ve bilgilendirme modülü faaliyete geçti
Basın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nce basın kartı kısa mesaj uyarı ve bilgilendirme modülü faaliyete geçirildi.
Erzurumajans-Basın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nce basın kartı kısa mesaj uyarı ve bilgilendirme modülü faaliyete geçirildi.

Konuyla ilgili Basın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nce şu açıklama yapıldı:

"Basın Enformasyon Genel Müdürlüğü'müz tarafından Basın Kartları Elektronik Başvuru Sistemi (BKEBS) üzerinde, basın mensuplarının basın kartları ve basın kartı başvurularıyla ilgili iş ve işlemlerden daha hızlı haberdar olabilmelerini sağlamak için iyileştirici çalışmalar aralıksız devam etmekte. Yürütülen faaliyetlerin daha sağlıklı, hatasız ve hızlı yapılabilmesi Genel Müdürlük açısından son derece önem arz etmektedir. Bu amaçla hazırlıkları bir süredir devam eden BKEBS Kısa Mesaj Uyarı ve Bilgilendirme Modülü 27 Temmuz 2015 tarihi itibariyle faaliyete girmiştir. SMS modülü sayesinde Genel Müdürlüğümüz faaliyetlerinin en önemli muhataplarından olan basın mensuplarının kendileri ile ilgili işlemlerin her aşamasından bilgi sahibi olabilmeleri amaçlanmaktadır. Basın mensuplarına saygıyla duyurulur."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.