İlçeler Haber Girişi : 07 Aralık 2018 15:30

Başkan Bulutlar: Abdülhamit Han Bizim Göz Bebeğimizdir

Başkan Bulutlar: Abdülhamit Han Bizim Göz Bebeğimizdir
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Nikâh Sarayı projemizi diline dolayan Sözcü Gazetesi, hazımsızlığını bir kez daha ortaya koymuştur” dedi.
Erzurumajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Nikâh Sarayı projemizi diline dolayan Sözcü Gazetesi, hazımsızlığını bir kez daha ortaya koymuştur” dedi.
 
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Sözcü Gazetesi’nde bugün yayımlanan ve Nikâh Sarayı projesi üzerinden Cennet Mekân Abdulhamid Han’a saldırılmaya çalışılan habere sert tepki gösterdi. Bulutlar, söz konusu gazetenin AK Parti’ye, AK Parti’li yöneticilere ve AK Parti iktidarlarınca atılan her adıma karşı sürekli bir hazımsızlık içerisinde olduğunu vurgulayarak, “Aynı yayın organı sevimsiz tavrını bu kez de Abdulhamid Han Hazretleri’nin vefatının 100’üncü yılı anısına inşa ettirdiğimiz Nikâh Sarayı projemiz üzerinden göstermiştir. Projemizi Cennet Mekan Abdulhamid Han anısına inşa etmiş olmak bizim için şereftir, onurdur, kıvançtır. Dadaşlar her şeyin en güzeline layıktır.  Fakat ilgili yayın organının sergilediği bu tutum en hafif tabirle hadsizliktir” ifadelerini kullandı.



MAKSATLARI BAĞCIYI DÖVMEKTİR

Gazetenin, söz konusu projeyi ele alırken bir yandan ‘tasarruf’ vurgusu yaptığını, diğer yandan da Abdulhamid Han’ın 16 kez evlendiğine dikkat çektiğini anlatan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, şunları kaydetti: “Haberin kurgulanış biçimi dahi, asıl maksadın üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek olduğunu görmeye yetiyor. Bilinmelidir ki; bu projenin inşasına geçtiğimiz yıl başlanmış olup, bu yatırım sosyal belediyecilik anlamında atılmış çok önemli bir adımdır. Yapımı neredeyse bitmek üzere olan bu projeyle belediyemiz evlenecek olan gençlerin ve bu gençlerin ailelerinin sırtına yüklenecek mali yükü hafifletmeyi amaçlamıştır. Art niyet taşıdığı apaçık olan bu haberi kurgulayanlar, keşke bu projeyle eşzamanlı olarak evlenecek düşük gelirli çiftlerin gelinlik ve bindallı ihtiyaçlarını karşıladığımızdan da bahsetseydiler. Keşke Yaptığımız Yeni Hizmet Binasın, Recep Tayip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksi, İkinci Kültür Merkezini, İlçe Emniyet Müdürlüğünü, Erzurum’u ilk ve Tek Engelsiz Yaşam Merkezini, 40’a aşkın konuk evini, Yaptığımız 90’nın üzerindeki Parklarımızdan da gündemlerine getirseydiler. Fakat objektif, tarafsız ve kamu yararını gözetmek gibi kaygılardan uzak olan söz konusu yayın organı, her zaman olduğu gibi kendine yakışanı yine yapmış ve milletimizin değerlerini aşağılamaktan geri durmamıştır. Belli ki, gazetenin yayın politikasını oluşturan zihniyet, yaklaşan yerel seçimler öncesinde yeniden AK Parti krizine tutulmuş, bunu da AK Parti’ye ve milletin ortak değerlerine sahip çıktığı için AK Partili belediyelere saldırarak açıkça ortaya koymuştur.”



II. ABDÜLHAMİT HAN TARAFINDAN ERZURUM’A KAZANDIRILAN ESERLER

Mareşal Çakmak Hastanesi
Erzurum Numune Hastanesi
Erzurum Lisesi 
Erzurum Adliyesi
Askeri Kışlalar
Erzurum Sibyan Mektebi 
Erzurum İnas Rüştiyesi 
Erzurum Mektebi İptidaisi 
Erzurum Merkez Yollar

Bu hizmetlere ve yatırımların tamamı Cennet Mekân Abdulhamid Han’a tarafından şehrimize kazandırılmıştır.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.