İlçeler Haber Girişi : 01 Mayıs 2015 14:00

Başkan Bulutlar esnaf turunda

Başkan Bulutlar esnaf turunda
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, göreve geldiği günden beri esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve bu doğrultuda çözümler üretmeye gayret ettiğini söyledi.
Erzurumajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, göreve geldiği günden beri esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve bu doğrultuda çözümler üretmeye gayret ettiğini söyledi.

Yıldızkent Osman Gazi Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, esnafın önemine vurgu yaptığı konuşmasında, "Esnafımız İlçemizin can simididir. Esnafın büyüyüp gelişmesi ekonomik sıkıntılarını çözmesi Erzurum'umuzun da büyüyüp gelişmesi ve sıkıntılarını çözmesi anlamına gelir. Esnafın sıkıntı yaşaması ya da zor durumda kalması Erzurum'umuzun bütününü etkilemektedir. Dolayısıyla esnafımızın her türlü sıkıntısı aynı zamanda bizim de sıkıntımızdır. Çünkü biz birlikte, hep beraber, Palandökeni, Erzurum'u oluşturuyoruz. Küçük ve orta ölçekli esnaf Erzurum'da ciddi bir istihdam alanı oluşturarak şehrimizin ekonomisine ciddi katkılar sağlamaktadır. Biz de esnafımızın hiçbir sıkıntısına ve derdine kulak tıkamayacağız" dedi.

VATANDAŞIN İÇİNDE OLMAK BANA HUZUR VERİYOR

Esnaf gezisini ardın da çay molası veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Selimiye Camiisin bahçesin de vatandaşlarla çay içerik sohbet etti. Başkan Bulutlar," Esnafımızın sıkıntısı ve sorunları olduğu kadar vatandaşlarımızın da soruları ve talepleri var. Bir ilçe belediyesi olarak gücümüz yetiğince her türlü sıkıntısını ve ihtiyacını hiç çekinmeden belediyeye yada doğrudan bana iletebilirler. Haftada iki gün halk günümüz var ve aksatmadan sürdürüyoruz. Bizzat benim katıldığım Cuma ve Pazartesi günleri halk günümüz oluyor. Ne talebiniz olursa olsun bize bildirin, gücümüz yettiğince sizlere yardımcı olalım. Temizlik, çöp, park, asfalt, kaldırım, ışıklandırma veya özel kısacası adı ne olursa olsun benzeri her konuda hiç çekinmeden belediyemizin kapısını çalabilirsiniz. Belediyemiz sizin emrinizdedir, hep birlikte hareket edip birbirimize öneri ve katkı sunarak Palandökenimizi birlikte yönetip sorunlarımıza birlikte çözümler üreteceğiz. Ben vatandaşın içinde mutluyum ve huzur buluyorum. " ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.