İlçeler Haber Girişi : 18 Ekim 2014 00:06

Başkan Bulutlar isyan etti!

Başkan Bulutlar isyan etti!
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Akaryakıt İstasyonunu yolunun kapatılması ile ilgili çıkan yalan ve iftiraya yönelik haberlere itibar edilmemesini istedi.
Erzurumajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Akaryakıt İstasyonunu yolunun kapatılması ile ilgili çıkan yalan ve iftiraya yönelik haberlere itibar edilmemesini istedi.

Başkan Bulutlar yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Palandöken Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Yunus Emre Mahallesini de faaliyetini sürdüren Petrol İstasyonun çıkış noktasındaki istinat duvarı çökünce mahalle sakinlerini ve istasyondan akaryakıt almak isteyen vatandaşların can güvenliğine yönelik sadece çıkış noktasında alınan tedbir, bazı medya kuruluşları, insan hayatını görmezden gelerek şahsımı ve kurumu hedef alarak, haksız, tutarsız, yanlış ve objektif habercilikten yoksun bir şekilde adeta karalama kampanyası başlatarak yıpratmaya yönelik yapılan bu haberlere itibar edilmemesi gerektiğini düşünüyoruz.

GÖREN GÖZLER KÖR OLMUŞ


Akaryakıt İstasyonunun çıkış noktasın da çöken istinat duvarının insan hayatını nasıl tehdit ettiğini gören fakat görmekten yoksun gözler adeta kör olduğunu söyleyen Başkan Bulutlar," Bizim için önce insan hayatı önemlidir. Akaryakıt İstasyonunu İşleten işletme sahibine 3 ay önce istinat duvarını biran önce yapılası hususunda kendilerine tebligat gönderildi. İşletme sahibine gönderdiğimiz tebligata itibar etmeyerek hoşgörümüzü suiistimal etmiştir. Kurum olarak aldığımız kara gereği kendilerine cezaiyi işlem yaptık. Daha sonra ilerisin de daha büyük ve üzücü olayların yaşanmaması için Akaryakıt istasyonunu çıkış noktasında hukuka, kanuna, ve mevzuata uygun bir şekil de istinat duvarı yapılana kadar Palandöken Belediyesi olarak tedbir alınmıştır. Ayrıca Akaryakıt İstasyon ile ilgili Suç Duyurusun da bulunulmuştur" diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yunus Onurlu 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Bulutlar`ı duyarlılığından dolayı kutluyorum. Artık Erzurum kuralsızlıklar şehri değil. Ruhsatsız binalar dikilen bir şehir de değil. Çünkü Mehmet SEKMEN gibi işinin ehli bir başkan var ve Orhan Bulutlar da ona göre hareket ediyor. Tebrik ederim. Vatandaşın hayatını hiçe sayan işletmelere ceza haktır. Bu diğer bütün işletmelere ders ve ibret olsun. Yapacakları işi düzgün yapsınlar. Sonra hüngür hüngür ağlamasınlar...

  • ALİ 01 Ocak 1970 02:00

    BAŞKASININ MÜLKİYETİNDE TEDBİRİ NEZAMANDAN BERİ BELEDİYE ALIYOR İNSAF

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Tedbir: 6 Yıl önce orada büyük bir çöküntü olmuştu. Yer altında ki yakıt tankları ortaya çıkmıştı.Allah korusun bir patlama olsaydı o zaman Belediye niye tedbir almadı derdiniz. 3 aydır Belediye yazı yazmasına rağmen çöken yerin duvarını yapmadı. Yağmurlar başladı bir çökme olsa bunun hesabını kim verecek. Belediye....