İlçeler Haber Girişi : 07 Temmuz 2015 15:58

Başkan Bulutlar'dan engellilere Ramazan hediyesi

Başkan Bulutlar'dan engellilere Ramazan hediyesi
Erzurum Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ramazan ayında 2 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.
Erzurumajans-Erzurum Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ramazan ayında 2 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.

Erzurum'un Palandöken İlçe Belediyesi 'Engelleri Kaldıralım' projesi kapsamında ihtiyaç sahiplerine engelli aracı ulaştırmaya devam ediyor. Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yenişehir semti Müftü Solakzade mahallesinde 55 yaşındaki Halil Osman Kızıloğlu ve Dereboğazı mahallesinde 45 yaşındaki Abdurrahman Eray'ın belediye meclis üyesi Ömer Düzgün ile birlikte evini ziyaret ederek belediyeden talep ettikleri akülü engelli araçlarını kendisine teslim ettiler.

Başkan Bulutlar, Ramazan'ın birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşmanın yoğun olarak yaşandığı kutlu gün olduğunu belirterek, "Ramazan ayında onların engelsiz hayat sürmelerine yardımcı olmaya çalıştığımız ve hayır dualarını aldığımız için mutluyuz. Bu yaptığımız çalışma engelli vatandaşlarımıza yönelik sadece görünen küçük bir kısmıdır. Erzurum 10 bin metrekare üzerine kurulu tek Engelsiz Yaşam Merkezini inşa ederek engelli vatandaşlarımızı hizmetine sunmakla kalmayarak merkezin işletmesini bizzat kendilerinin yapması için engelli vatandaşlarımıza verdik. Yine Engelli vatandaşlarımıza özel dizayn edilmiş 724 saat hizmet vermesi için araç tahsis ettik. Son altı yılda yaptığımız tüm park, yol ve kaldırım çalışmalarımızda ve geçmiş zamanlar da yapılan çalışmalar da yeniden dizayn edilerek engelli vatandaşlarımıza uygun hale getirmenin gayreti içerisin de olduk" diye konuştu.

Araçların tesliminde duygusal anlar yaşayan engelli yakınları, Başkan Bulutlara teşekkür ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.