Bölge Haber Girişi : 31 Ağustos 2014 14:44

Başkan Demir'den Vali Yavuz'a ziyaret

Başkan Demir'den Vali Yavuz'a ziyaret
AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz'u makamında ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' dileklerini iletti.
Erzurumajans-AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz'u makamında ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' dileklerini iletti.

2000-2002 yılları arasında Oltu'da Kaymakamlık yapan Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz'u makamında ziyaret eden Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, İHA Oltu Muhabiri Dursun Murat Aydın ve beraberindekilerle hasret giderdi.

Başkan Demir, Vali Yavuz'u Oltu'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirterek Vali Yücel Yavuz'a özel yapım bir Oltu Taşı Tespih hediye etti.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Vali Yavuz, Oltu'nun kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirterek "Görev yaptığım en güzel yerlerden birisi Oltu ilçesiydi. Ayrıca oğlumun doğum yeri olarak kimliğinde Oltu yazması da bizleri Oltu'ya daha fazla bağlıyor. Oltu'da birçok dost ve arkadaşımızla halen daha irtibatımız devam ediyor" dedi.

Oltu'yu çok özlediğini dile getiren Vali Yücel Yavuz, ilk fırsatta Oltu'yu ziyaret edeceğini belirterek İHA Oltu Muhabiri Dursun Murat Aydın vasıtasıyla Oltululara kucak dolusu selamlarını iletti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.