İlçeler Haber Girişi : 03 Ekim 2018 18:30

Başkan Kılıç, personeli ile yemekte bir araya geldi

Başkan Kılıç, personeli ile yemekte bir araya geldi
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, iş yoğunluğu arasında bulduğu her fırsatı, belediye personeliyle değerlendiriyor.
Erzurumajans-Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, iş yoğunluğu arasında bulduğu her fırsatı, belediye personeliyle değerlendiriyor.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, iş yoğunluğu arasında bulduğu her fırsatı, belediye personeliyle değerlendiriyor. Çat Belediyesi cafede Belediye personeliyle öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Kılıç, “Personelimin her birinin benim başımın üstünde yeri var. Çünkü onlar, Çat ilçemize hizmet zincirinin birer halkası durumundalar. Biz bir ekibiz" dedi.



Personelleriyle birlikte yemekte bir araya gelen Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Belediye çalışanlarının bir aile olduğunu belirterek "Bu aile halka hizmet anlayışla çalışmalarını aralıksız sürdürecektir. Sizlerin başarısı belediyemizin başarısıdır. Sizlerin çalışmalarıyla belediyemiz her geçen gün daha güzel hizmetlere imza atacaktır. Yürüttüğümüz tüm çalışmaları, halkımızın istekleri doğrultusunda ve İlçemizin geleceği için yapıyoruz" dedi.

Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir’n de hazır bulunduğu yemekte personeller ise, Başkan Kılıç sayesinde belediyeye adeta renk geldiğini ifade ederek, "Başkanımızla birlikte çalışıyor ve onun ekibinde bulunuyor olmaktan çok mutluyuz. Kendisine, bize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz" dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.