İlçeler Haber Girişi : 24 Haziran 2016 23:23

Başkan Orhan, muhtarlarla iftar ve istişare etti

Başkan Orhan, muhtarlarla iftar ve istişare etti
Erzurum merkez Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.
Erzurumajans-Erzurum merkez Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Termal Kaplıcalarında düzenlenen iftara Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Belediye Başkan Orhan, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bedri Özdemir ile belediye başkan yardımcıları muhtarlar katıldı. İftar yemeğinde konuşan Başkan Orhan, ramazan ayının manevi hazzını birlikte yaşamak adına iftar yemeği ve istişare toplantıları düzenlediklerini ifade etti. Aziziye'nin 72 mahallesiyle Erzurum'un alan bakımından en büyük ilçesi olduğunun altını çizen Başkan Orhan, buna rağmen mazeret değil hizmet ürettiklerine vurguldı.

Geniş bir hizmet alanı bulunmasına karşın, muhtarlarla el ele vererek, gönül birliği içerisinde ilçeye hizmetin en güzelini, en mükemmelini sunmanın gayreti ve çabası içerisinde olduklarını vurgulayan Orhan şunları söyledi:

"Sizlerle ve halkımızla kurduğumuz gönül köprüsü sayesinde ilçemizi emin adımlarla hedefe taşıyoruz. Aziziyeyi daha yaşanabilir, örnek bir ilçe haline getirme noktasındaki destek ve gayretleriniz için teşekkür ediyorum. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Siz değerli muhtarların ve nezdinde tüm hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayram'ını şimdiden kutluyorum."

Aziziye Kaymakamı Zafer Öz de, yaklaşık üç yıldır ilçede görev yaptığına dikkat çekerek, bu sürede gerek belediye ve gerekse muhtarlarla birlik-beraberlik içerisinde çalıştıklarını belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.