İlçeler Haber Girişi : 22 Haziran 2018 22:45

Başkan Orhan çalmadık kapı bırakmadı

Başkan Orhan çalmadık kapı bırakmadı
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri çalışmalarında Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın tam gün performansı göz dolduruyor.
Erzurumajans-24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri çalışmalarında Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın tam gün performansı göz dolduruyor. Gün içerisinde 3-4 saat uyku ile çalmadık kapı gezmedik esnaf bırakmayan Başkan Orhan’ın, bilhassa yüzölçümü en fazla olan Aziziye gibi bir ilçede adım atmadık yer bırakmaması dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle ramazan ayı içerisinde doludizgin bir program ile vatandaşları gönüllerini mest etmeyi başaran Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, seçim çalışmalarında dur durak bilmedi.

Sosyal belediyecilik alanında hemen her gün yeni bir çalışmaya imza atan Aziziye Belediye Başkanı Orhan, bu ramazan ayında da gerek teravih programları gerekse yardım çalışmalarında da yine adından söz ettirirken bunun yanında en fazla coğrafi alana sahip olması ve 69 mahalle statüsünde köyü bulunmasını da değerlendirmekten geri kalmadı. Ramazan akşamları Ilıca, Dadaşkent ve mahalle statüsündeki köylerde teravih sonrası sohbet organizasyonu düzenleyerek vatandaşlarla istişare eden Başkan Orhan, yine geleneksel olarak her yıl organize ettiği Sokak iftarlarının beşincisini bu yılda düzenledi. Teravih buluşmaları sonrasında vatandaşlara ikramlarda bulunan ve yanına gelen çocuklara da çeşitli hediyeler sunan Başkan Orhan çocuklarında ilgi odağı haline geldi.



Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın seçim öncesi çalışmalarında olduğu gibi 24 Haziran seçim çalışmalarında da yine gençlere yönelik çalışmaları göz doldurdu. Aziziye Gençlik Kolları tarafından organize edilen hemen her organizasyona giden Başkan Orhan, Genç Kürsü programlarında da gençlere siyasetin önemine yönelik sunumları ile katkı yaptığı görüldü. Geleceğin ancak gençleri kazanmakla mümkün olabileceğinin altını çizen Başkan Orhan, siyasette gençlerin olmazsa olmaz olduğunu dile getirdi. Türkiye’nin en genç belediye başkanı unvanını da elinde bulunduran Başkan Orhan, genç dimağlarla ancak büyük projelerin hayat bulacağına değindi.

Başkan Orhan, “Eğitim hayatıma devam ederken aktif siyasette yer aldım. Üniversite eğitimim bittikten sonra yüksek lisans eğitimime başlayıp, beraberinde iş hayatına atıldım. Amacım hep devletimize ve milletimize katkı sağlayacak önemli çalışmalar gerçekleştirmek oldu. Belediye başkanlığı görevimden önce TBMM ve AK Parti Genel Merkezi’ndeki görevlerim sırasında partimizin hedefleri doğrultusunda çalışmalar ve faaliyetler içerisinde oldum. Sonrasında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizi belediye başkan adayı göstermesinin ardından milletimizin teveccühü ile birlikte belediye başkanlığı görevine başlamam gençlere verilen önemi en iyi şekilde ortaya koymaktadır. Nihayetinde gerek TBMM danışmanlığı ve AK Parti’deki koordinatörlük görevlerim sonrasında belediye başkanlığı gibi direkt millete dokunan bir işe talip olduk. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği değeri yine bu yönüyle de anlayabiliriz. Seçme yaşından sonra seçilme yaşının da 18’e indirilmesi sonrasında siyaset arenasının daha güçlü bir konuma geleceğinden eminim. Buradan değerli Cumhurbaşkanımıza gençlere bu fırsatı verdiği için gençler adına şükranlarımı sunmak istiyorum” dedi.



İstişarelerde kadınların yapıcı bakış açılarının olmasının çözüm odaklı çalışmaları da beraberinde getirdiğini anlatan Başkan Orhan, kadınlarla birlikte yaptığı toplantıların verimli geçtiğine dikkat çekti.

Başkan Orhan, “Kadınlarımızın beklentileri genellikle belediye hizmetlerinin daha sağlıklı yapılmasına olanak sağlıyor. Bu nedenle onlarla yaptığımız tüm toplantılarda aslında bende birçok eksiğimi tamamlamış onların gözünden yapılabilir hizmetleri fark etmiş olabiliyorum. Seçim çalışmalarında da bizleri yalnız bırakmayan ablalarımıza ve bacılarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sürekli gelen taleplerin istişare yoluyla sıralı bir şekilde yapıldığına dikkat çeken Başkan Orhan, “Rutinden öte hizmet anlayışı ile sosyal belediyeciliğinde tüm imkânlarını kullanmaktan geri durmuyoruz. Vatandaşlarımız ile istişare içerisinde yaptığımız hizmetlerimiz hemşerilerimiz tarafından da sürekli takdir görüyor. Biz takdir görmekten çok vatandaşın rahat ve huzurlu bir ortamda belediyecilik hizmetlerinden faydalanmalarını amaçlıyoruz” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.