Siyaset Haber Girişi : 19 Mart 2017 19:30

Başkan Öz, mahalle mahalle geziyor

Başkan Öz, mahalle mahalle geziyor
16 Nisan Pazar günü yapılacak olan halk oylaması için Adalet ve Kalkınma Partisi İl teşkilatının çalışmaları devam ediyor.
Erzurumajans-16 Nisan Pazar günü yapılacak olan halk oylaması için Adalet ve Kalkınma Partisi İl teşkilatının çalışmaları devam ediyor.

İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve yönetim kurulu üyeleri Mahallebaşı ve Çat ilçesinde esnafı ziyaret ederek halk oylamasında neden evet demeleri yönünde anlatımlarda bulundu. 

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün katıldığı mitinge vatandaşın katılımı oldukça fazla oldu. AK Parti il yönetiminin Mahallebaşı esnafını ziyaretlerinde de ilginç diyaloglar yaşandı. Yerel yönetimlerden ve merkezi yönetimden pozitif ayrımcılık isteyen Mahallebaşı esnafı il yönetimine taleplerini iletti.

"Mahallebaşı güçlenecek"

Mahallebaşı esnafının taleplerini not alan İl Başkanı Mehmet Emin Öz, yerel yönetimlere sorunların çözümü için talepte bulunacağının sözünü verdi. İl Başkanı Öz, Erzurum Valiliği'nin Mahallebaşı semtinin gelişmesi için projeleri olduğunu hatırlatarak Yakutiye Belediyesi tarafından da hâlihazırda güzel çalışmaların yapılmasının beklendiğine işaret etti.

16 Nisan tarihinde yapılacak halk oylamasının önemine değinen il başkanı Mehmet Emin Öz, "Bu tarih bizim için çok büyük önem arz ediyor. Türkiye'de artık bu meselenin sadece Ak Parti'nin yada Cumhurbaşkanının meselesi olmadığı açıktır. Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin de destekleri ile halk oylamasında alnımızın akıyla çıkacağız. Bu mesele tüm Türkiye'nin meselesidir. Sizlere hayır için gelenlere mutlaka sorun neden hayır demeliyiz diye. Mantıklı bir izahta bulunurlarsa özgür iradenizle oyunuzu kullanınca bunu düşünürsünüz. Fakat anlatımlarının hiçbir dayanağı olmadığı ve yalanlarla süslendiğine şahitlik etmekteyiz. Bu nedenle kazanımlarımızı bir hayır oyuyla kaybedeceğimizi mutlaka düşünün" diye konuştu.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in katılımıyla gerçekleştirilen Çat mitinginde adeta Evet rüzgarı esti. Ellerinde evet pankartlarıyla mitinge katılan Çat'lı vatandaşlar ilçe girişinde de Ak Partili yöneticileri uzun konvoylarla karşıladılar. Konvoy sonrasında ilçe merkezine giderek seçim otobüsü üzerinden miting gerçekleştirildi. İl Başkanı Mehmet Emin Öz, burada yaptığı konuşmada referandumun bir seçim olmadığını hatırlattı. Siyasi parti seçimi yapılmadığının altını çizen Öz, "Bu seçim milli irade ile vesayet rejiminin oylanacağı seçimdir. Bu seçim 15 Temmuz'un ertesi günüdür. Demokrasiye nasıl sahip çıktığınızı ancak bu oylama ile ispat edeceksiniz. Çatlı vatandaşlarımızın terörle mücadelede yıllarca nasıl mücadele ettiğinin bilincindeyiz. Birçoğumuz teröre karşı mutlaka bir yakınını şehit vermiştir. İşte terörün bitirilmesinin çok önemli olduğu bir noktadayız. Emin olunuz ki 17 Nisan'dan itibaren artık terörün sesinin kesilmesi muhtemeldir. Bu bilinçle mutlak surette yeni Türkiye için Evet oyunu vermemiz gerekiyor" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.