Erzurum Haber Girişi : 01 Eylül 2015 16:00

Başkan Sekmen, Zabıta Haftası'nı kutladı

Başkan Sekmen, Zabıta Haftası'nı kutladı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 189'ncu yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, Zabıta Haftası'nı kutladı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 189'ncu yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, Zabıta Haftası'nı kutladı.

Başkan Sekmen, mesajında şu görüşlere yer verdi: "1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatı'nın bu yıl 189'ncu kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Zabıta; genel düzen ve güveni korumakla görevli bir kolluk birimidir. Belediye hizmetlerinin güvenliğini sağlayan, kamu düzenini koruyan, toplumda güvenlik, dirlik ve sağlık şartlarının bozulmaması amacıyla görev yapan Zabıta teşkilatımız, aynı zamanda şehirle alakalı alınan karar ve yasaları da uygulayan bir kolluk gücüdür. Mesai mefhumu gözetmeksizin gece-gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta arkadaşlarımızın Zabıta Haftası'nı kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • faruk 01 Ocak 1970 02:00

    YURDİGÜL

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Eksik olmayın sayın başkanım size ve kurumumuza laikiyle görev yapmak için elimizden gelen herşeyi yapacağımız dan kuşkusuz olmasın.