Spor Haber Girişi : 05 Mart 2015 14:41

Başkan Sekmen Dünya ikincisini altınla ödüllendirdi

Başkan Sekmen Dünya ikincisini altınla ödüllendirdi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Macaristan'da yapılan IBSA Judo Dünya Kupası'nda 2. olarak gümüş madalya kazanan Erzurum'un ve Türkiye'nin milli gururu Zeynep Çelik'i ödüllendirdi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Macaristan'da yapılan IBSA Judo Dünya Kupası'nda 2. olarak gümüş madalya kazanan Erzurum'un ve Türkiye'nin milli gururu Zeynep Çelik'i ödüllendirdi.

2016 Rio Paralimpik Oyunlarına gitme anlamında büyük önem taşıyan, 19-23 Şubat 2015'te Macaristan'ın Eger kentinde yapılan, IBSA Judo Dünya Kupası'nda 52 kiloda Türkiye'yi ve Erzurum'umuzu başarıyla temsil ederek finalde 2. olup gümüş madalya kazanan Yakutiye Engelliler Spor Kulübü sporcusu Zeynep Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti.

Başkan Sekmen, Erzurum'a ve Türkiye'ye büyük bir başarı kazandıran, milli gururumuz Dünya ikincisi Yakutiye Engelliler Spor Kulübü sporcusu Zeynep Çelik'i Judo Dünya Kupası'nda gösterdiği üstün başarıdan dolayı tebrik ederek altın ve dizüstü bilgisayarla ödüllendirdi.

Ziyarette ayrıca Başkan Sekmen, Yakutiye Engelliler Spor Kulübü sporcularının bu müsabakalara katılabilmeleri için gerekli olan, Türkiye'de sadece Ankara'da yapılan göz muayenelerine gidebilmeleri için, 5 sporcu ve refakatçi hocalarına Büyükşehir Belediyesi olarak destek olacaklarını ve masraflarını karşılayacaklarını belirti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.