İlçeler Haber Girişi : 01 Nisan 2015 20:29

Başkan Sekmen Olur'da muhtarlarla biraraya geldi

Başkan Sekmen Olur'da muhtarlarla biraraya geldi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, beraberindeki yöneticileriyle birlikte Olur İlçesi'nde muhtarlarla buluştu.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, beraberindeki yöneticileriyle birlikte Olur İlçesi'nde muhtarlarla buluştu.

Erzurum'un bütün ilçelerinde muhtarlarla toplantılar yapıp, ilçelerin ve mahallelerin sorunlarını tek tek masaya yatırıp değerlendirdiklerini belirten Başkan sekmen, "Bütün ilçelerimizde, yılda iki defa muhtarlarımızla toplantı yapıyoruz. İlçelerimizin ve mahallelerimizin sorunlarını masaya yatırarak yapılanları ve yapılması gerekenleri ilgili kurum yöneticilerimizle beraber not alıp, acil olanları ivedilikle çözeceğiz, diğer sorunları da, gelip yerinde görerek projelendireceğiz, plan ve program dahilinde, sağlam ve kalıcı olacak şekilde, çözüme kavuşturacağız. Bu dönemin sonunda, ilçelerimizde ve mahallelerimizde çok sayıda sorunu çözmüş olacağız." dedi.

Zaman zaman ilçelere gelerek muhtarları dinleyeceğini vurgulayan Başkan Sekmen, "Biz, sorunlardan korkan biri değiliz. Siz, bütün sorunlarınızı bize söyleyeceksiniz. Biz, not edeceğiz, ekibimizle beraber sorunları çözeceğiz. Tabi ki bütçemiz sınırlı, bu nedenle sorunlarınızı bir plan, program dahilinde, en hızlı bir şekilde çözeceğiz. Ben hizmet etmek için buradayım. 5 yıl sonra hizmetimi tamamladığımda, 'Bu adam, geldi çalıştı, hizmet etti.' diyeceksiniz. Siz muhtarlarımızın hepinizi seviyorum. Devir, hizmet devri." diye konuştu.

Toplantıya katılan mahalle muhtarları, Başkan Sekmen'e, muhtarlara gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiklerini, Başkan Sekmen'in muhtarların ve mahallelerin sorunlarıyla yakından alakadar olduğunu ve hızlı bir şekilde çözülmesi için gayret gösterdiğini dile getirdiler.

Muhtarlarla yapılan toplantıda, öncelikle gurup yolları tek tek ele alınarak, mevcut durumları, yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar ile yapılması gerekenler ayrıntılı olarak değerlendirildi. Çalışmalarla ilgili muhtarlara uyarılarda da buluna Başkan Sekmen, " Bizim makinelerimiz nerede çalışacaksa, muhtarlarımız da mesai başlarken sabah 08.00'de çalışma alanında olacak. İş makinelerimiz ve işçilerimiz sabah 08.00'de işe başlamış olacaklar. Akşam da, mesai bitimine kadar çalışacaklar. Muhtarlarımız, çalışmaları yakından takip edip, aksaklıklar olursa hemen bize bildirecekler. Çalışmalarla ilgili bize rapor verecekler. Görüyorsunuz ben çalışıyorum, benim çalıştığım yerde yardımcılarım da, personelimde çalışacak." diyerek, muhtarların, özellikle kaliteli betonun dökülüp dökülmediği konusunda dikkatli olmasını istedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.