İlçeler Haber Girişi : 26 Mart 2015 21:30

Başkan Sekmen Tortum ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Sekmen Tortum ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen, Tortum ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen, Tortum ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

İlçedeki mahallerin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Sekmen, muhtarları tek tek dinleyerek not aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hizmetleri yerinde incelemek ve muhtarların sorunlarını dinlemek için ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

Büyükşehir Belediye'si yöneticileriyle beraber Tortum ilçesini ziyaret eden Başkan Sekmen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, İlçe Belediye Başkanı Hasan Çakmak, Belediye Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili yöneticileri ve mahalle muhtarıyla toplantı yaparak, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve ilçedeki muhtarların sorunlarını dinledi.

Başkan Mehmet Sekmen, "Sorunları tek tek çözeceğiz. Tabi hepsini birden çözmemiz mümkün değil. Ama göreceksiniz ki 1-2 sene içerisinde toparlayacağız, 4-5 yıl içerisinde Erzurum ve ilçelerimiz pırıl pırıl olacak. Her 6 ayda bir siz muhtarlarımızla bir araya gelerek, bakacağız, 'Neleri yaptık, neler eksik kaldı?' diye sizlere soracağım. Bakın okullarınızı yaptık, bizim vazifemiz değildi ama yapalım dedik. Benim insanlarım güzel okullarda okusun istiyorum. Camilerimizin sorunlarıyla da yakından ilgileniyoruz. Büyükşehir Belediyemizin imkanlarını verimli kullanmamız lazım ki her şeye yetsin. Sizin sorununuz bizim sorunumuz. Bugün ekip olarak sizi dinlemeye geldik, sizi oraya bile yormadık. Zaman zaman beni arıyorlar, 'Yorulmayın, ben geleceğim sizi orada dinleyeceğim.' diyorum. Geldik, sizi burada dinledik, zaten her şeyi biz not aldık. Arkadaşlar, biz de sizin sıkıntılarınızı sorumluluk hissediyoruz." şeklinde konuştu.

Erzurum'u güzel bir konuma getireceklerini vurgulayan Başkan Sekmen, "Benim arzum, ilçe belediye başkanlarımla beraber, Erzurum'umuzu yaşanılabilir bir şehir yapmak . 5 yıl içerisinde sorunları çözelim ve insanımız rahat etsin istiyoruz. Biz sadece su, kanalizasyon hizmetlerini değil, Erzurum'umuzu ve siz değerli hemşerilerimi kalkındıracak diğer projeleri de hayta geçirmek için çalışıyoruz. Erzurum'da, sadece hayvan yetiştiriciliğiyle kalmamalıyız, tarım ve turizmde de aşama kaydetmeliyiz. Ben Erzurum'a hizmet için geldim. Erzurum'u hak ettiği yere taşımak zorundayız . Verdiğimiz sözlerin hepsini gerçekleştireceğiz." diye konuştu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.