Spor Haber Girişi : 27 Ağustos 2015 21:05

Başkan Sekmen'den karakucak güreşlerine davet

Başkan Sekmen'den karakucak güreşlerine davet
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 2.Uluslararası Altın Kemer Karakucak Güreşlerinin 6 Eylül 2015 Pazar günü yapılacağını açıkladı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 2.Uluslararası Altın Kemer Karakucak Güreşlerinin 6 Eylül 2015 Pazar günü yapılacağını açıkladı.

Başkan Sekmen, Gençler Güreş Avrupa ikincisi Ahmet Ertürk ve Ümitler Güreş Avrupa üçüncüsü Murat Ertürk kardeşlerle birlikte düzenlediği basın toplantısında organizasyonla ilgili bilgi verdi.

Tebrizkapı Sanat Çarşısı'nda düzenlenen toplantıya Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, Genel Sekreter Yardımcıları Zafer Aynalı ve Ünsal Kıraç da katıldı.

Organizasyonda 3 yıl üst üste şampiyon olan sporcuya altın kemerin verileceğini belirten Başkan Sekmen, "Karakucak güreşlerine dünyada ün yapmış sporcuların yanı sıra 500 yerli güreşçi katılımı bekleniyor. Amacımız şehrimizin sporda öncü olarak spor şehri olmasını sağlamaktır" dedi.

Erzurum olarak sporda çok daha büyük gelişmelere imza atacaklarını ve tüm branşlarda Milli takımlara sporcu vermeyi hedeflediklerini kaydeden Sekmen "Belediye hizmetlerinin yanında bu tür organizasyonlarında yararlı olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

2.Uluslararası Altın Kemer Karakucak Güreşleri 6 Eylül Pazar günü saat 10.00'da Olimpiyat Parkında yapılacak. Karakucak güreşlerine Azerbaycan, Gürcistan, Dağıstan, Acara Cumhuriyetlerinden, İran, Ukrayna'dan güreşçilerin katılımı olacak. Güreşlere ödül olarak 200 altın dağıtılacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.