İlçeler Haber Girişi : 19 Eylül 2014 13:00

Başkan Yeşilyurt Pasinler'de

Başkan Yeşilyurt Pasinler'de
Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Pasinler Kaymakamı Ali Ada'yı ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nu makamlarında ziyaret etti.
Erzurumajans-Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Pasinler Kaymakamı Ali Ada'yı ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nu makamlarında ziyaret etti.

Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nu makamında ziyaret edip, Pasinler'deki yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yeşilyurt daha sonra hükümet konağına geçerek Pasinler Kaymakamı Ali Ada'yı da makamında ziyaret etti.

Yeşilyurt, kaymakam Ali Ada'yı makamında ziyaret ettikten sonra hükümet konağı bahçesinde başlatılan botanik bahçe çalışmasını da yerinde inceledi.

Pasinler Kaymakamı Ali Ada ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'dan ilçede planlanan projelerde destek istediler.

İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Pasinler ilçesinin partileri için çok büyük önem arz ettiğini, Ak Parti iktidarının bütün nimetlerinden Pasinler ilçesinin de faydalanabilmesi için elinden gelen bütün desteği vereceğini söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.