Başkanlar geçidi...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2014 WİNTER FEST Kış Festivali, Federasyon Başkanlarını da biraraya getiren organizasyon oldu..

Bugün Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu'nun yanısıra Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar, Kızak Federasyonu Başkanı Serkan Yaşar, Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ile Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Bülent Akay Erzurum'daydı. Bu festival sayesinde belki de ilk defa bu kadar çok başkanın Erzurum'da buluşması sağlandı. Başkanlar ile Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Köksal Kaçmaz'ın odasındaydık. Elbette ki konu sadece Kış Festivali değil, Erzurumlu Federasyon Başkanlarıydı. Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'in de hazır bulunduğu sohbette her federasyon başkanı da özet halinde Erzurum ile ilgili çalışmalarını anlattılar. Erzurumlu Federasyon Başkanları Dilek Okuyucu, Fatih Çıntımar ve Serkan Yaşar, Erzurumlu diğer Federasyon başkanları Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin Karaca ile Geleneksel Spor Dalları Federasyon Başkanı Alparslan Ceylan ile Erzurum'da spor faa
liyetlerinin daha da yoğunlaşmasına kafa yorduklarını söylediler. Bu tür festivaller sayesinde Erzurum'un diğer illere göre sportif alanda zenginlik yaşadığına dikkat çeken Federsyon Başkanları Okuyucu, Çintımar ve Yaşar, aslında 6 olan Erzurumlu başkan sayılarının 8 olduğunu, Kayak ve Buz Hokeyi Federasyon Başkanlarını da Erzurumlu gördüklerini ve onların da yakın ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.