Spor Haber Girişi : 12 Şubat 2016 14:38

Basketbolda grup şampiyonları belli oldu

Basketbolda grup şampiyonları belli oldu
Erzurum GHSİM ile Basketbol İl Temsilciliği'nin düzenlediği Basketbol Grup Birinciliği sona erdi. Grup şampiyonları müsabakalardan sonra belli oldu.
Erzurumajans-Erzurum GHSİM ile Basketbol İl Temsilciliği'nin düzenlediği Basketbol Grup Birinciliği sona erdi. Grup şampiyonları müsabakalardan sonra belli oldu. 

Erzurum'da basketbol coşkusu Okullar arası Grup Maçları ile devam etti. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı Okul Sporları Federasyonu ve Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Küçük Erkekler ve Kızlar grup birinciliği müsabakaları 8-10 Şubat tarihleri arasında Erzurum'da yapıldı. Kazım Karabekir Spor Salonu ile Atatürk Üniversitesi Spor Salonu'nda yapılan maçlar kıran kırana geçti. Erzurum Basketbol İl Temsilcisi Cem Culfa, Okul Sporları İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık ile Basketbol tertip komitesi üyelerinin yakından ilgilendiği turnuvada kızlar ve erkeklerde grup şampiyonları belli oldu.

ŞAMPİYONLAR KUPA VE BELGELERİNİ ALDI

Küçük Kızlar kategorisinde 5 takım, Erkeklerde ise 9 takımın katıldığı müsabakalar sonunda Kızlarda Ordu Fevzi Çakmak O.O. şampiyon olurken ikinciliği Iğdır İMKB Mehmetçik O.O., üçüncülüğü ise Elazığ Mustafa Kemal O.O. kazandı. Erkekler kategorisinde 3 gurup halinde oynanan müsabakalarda ise A grubunu Iğdır Hürriyet O.O., B gurubunu Van İnci Kefali O.O., C grubunu ise Diyarbakır Özel Muarrif O.O. guruplarını lider olarak tamamladı.

Çekişmeli maçlar sonrasında şampiyonlara ödülleri Gençlik Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ve Erzurum Basketbol İl Temsilcisi Cem Culfa tarafından verilirken turnuvaya katılan iller gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek Erzurum'dan mutlu ayrıldı.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.