İlçeler Haber Girişi : 30 Ocak 2015 16:37

Başsavcı Bingül'e ziyaretler sürüyor

Başsavcı Bingül'e ziyaretler sürüyor
Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Erzurumajans-Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Emniyet Müdürü Karabörk ve İl Jandarma Komutanı Ağaoğlu'na ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Başsavcı Bingül, Polis ve Jandarma Teşkilatı'nın vatandaşın huzurunu sağlamakla birlikte başarılı operasyonlara imza attıklarını belirterek, "Emniyet ve Jandarma teşkilatımız, günümüzde hem araç-gereç, hem de personel olarak çok iyi konumda. Güvenlik hizmetinin yanı sıra vatandaşın can ve mal güvenliğini, toplumun huzur ve refahını sağlamak adına görevini ifa etmeye devam ediyor. Polisimize, Jandarma teşkilatımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.