Spor Haber Girişi : 01 Eylül 2015 14:56

BB Erzurumspor, Cizrespor maçı hazırlıklarına başladı

BB Erzurumspor, Cizrespor maçı hazırlıklarına başladı
Spor Toto 3.lig 1. grupta mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu hafta kendi evinde konuk edeceği Cizrespor maçı hazırlıklarına başladı.
Erzurumajans-Spor Toto 3.lig 1. grupta mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu hafta kendi evinde konuk edeceği Cizrespor maçı hazırlıklarına başladı.

DURMUŞ'TAN SPORCULARA MORAL MOTİVESİ


Deplasmanda Adana Kozan Belediyespor maçından alınan üç puanın önemli olduğunu belirten Teknik Direktör Besim Durmuş, Erzurumspor Tesislerinde yapılan antrenman moral motivesi ile başladı. Her oyuncusuyla bir bir ilgilenen Teknik Direktör Durmuş,'"Bu saatten sonra puan kaybının telafisi yoktur. Var gücümüzle hazırlanacağız." mesajını verdi.

'PUAN KAYBININ TELAFİSİ YOK'


Haftanın yapılan ilk idmanı neşeli geçerken, Erzurumspor Tesislerinde yapılan idmandan önce sporcular ile bir toplantı yapan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, sporcuları zorlu lig maratonunda tek tek uyardı. Durmuş, "Bu saatten sonra puan kaybının telafisi yoktur. Play Off hedefinde sıkıntı yaşamamak için hem iç hem dış sahada yenmekten başka alternatifimiz yok.' Dedi.

SERDAR DENİZ, İDMAN'DA

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Göztepespor'dan iki yıllığına renklerine bağladığı genç forvet Serdar Deniz'de antrenmana katıldı. Serdar Deniz'in antrenmanda yüksek performanslı olduğu dikkat çekti. Erzurumspor'a gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Deniz,'Erzurumspor'un başarısı için geldim. Erzurumspor'a ve camiaya hayırlı olsun' dedi.

Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda futbolcular daha sonra dar alanda kısa pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

Antrenman taktik ağırlıklı çalışma ile sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.