Erzurum Haber Girişi : 30 Ağustos 2015 13:16

BB Erzurumspor Başkanı Demirhan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

BB Erzurumspor Başkanı Demirhan'dan  30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Büyükşehir Belediye Erzumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Demirhan, mesajında 30 Ağustos'un, şanlı bir direnişin, vazgeçilmez vatan sevgisinin tüm dünyaya gösterildiği önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirterek, aynı zamanda tarihe altın harflerle yazılmış ve Türk milletinin azim ve kararlılığını tüm dünyaya ilan ettiği anlamlı bir zafer olduğunu ifade ederek, "Son günlerde ülkemizde yaşanan hain saldırıları gerçekleştirenler şunu asla unutmasınlar ki, devletin ve milletin varlığına karşı sıkılan her kurşunun, atılan her bombanın hesabı sorulacak, cezası mutlaka verilecektir. Türkiye'nin bütünlüğüne, milletimizin birliğine, beraberliğine saldıranlar hak ettikleri cevabı alacaklardır. Unutulmamalıdır ki, söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Bir kez daha, Mustafa Kemal Atatürk'ü ve vatanı uğruna canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ulusumuzun bu onurlu zaferinin 93. yıl dönümünü kutluyorum" ifadelerine yer verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.