Spor Haber Girişi : 01 Temmuz 2015 22:09

B.B. Erzurumspor'da Besim Durmuş dönemi

B.B. Erzurumspor'da Besim Durmuş dönemi
B.B. Erzurumspor'un yeni teknik direktörü Besim Durmuş oldu...
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u yeni sezonda çalıştıracak isim belli oldu. PTT 1. Lig'de birçok takımı çalıştıran, 2009 yılında da Kasımpaşa'yı Süper Lig'e taşıma başarısı gösteren Besim Durmuş, Mavi Beyazlı ekiple anlaşma sağladı.

Yönetimde revizyon yaparak "yola devam" kararı alan Saim Özakalın başkanlığındaki yönetim kurulu, olağanüstü kongre öncesinde çalışmalara hız verdi. İlk iş olarak teknik adam sorununu çözüme kavuşturan Özakalın ve yönetimi, başarılı teknik adam Besim Durmuş'u takımın başına getirdi.

Futbolu bıraktığı Kartalspor'da 2000 yılında antrenörlüğe başlayan, 2009 yılında da teknik direktörlüğe Kasımpaşa'yı çalıştırarak geçiş yapan ve aynı sezonda İstanbul ekibini Süper Lig'e taşıyan Besim Durmuş, sonrasında sırasıyla İskenderun DÇ, Kartalspor, Samsunspor, Kahramanmaraşspor ve son olarak da Boluspor'u çalıştırdı.

Başarılı kariyeriyle dikkat çeken Besim Durmuş, iki gün önce Erzurum'a gelerek yönetimle masaya oturdu ve anlaşma sağladı. Anlaşma sağlanmasının ardından Erzurum'dan ayrılmayan ve hızlı bir şekilde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Besim Durmuş, yönetimle transfer çalışmalarına da başladı.

Geçtiğimiz sezon B.B. Erzurumspor'un 8-9 maçını izlediğini ve takımın eksikliklerini çok iyi bildiğini söyleyen Besim Durmuş, "Elimizde iyi bir kadro var. Bize sadece nokta transferler yapmak düşüyor. Bunun için ince eleyip, sık dokuyacağız. Erzurumspor camiasının çok arzuladığı şampiyonluğu inşallah bu sezon hep birlikte yaşacağız" dedi.

B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, yeni sezon hazırlıklarının 6 Temmuz Pazartesi günü başlayacaklarını belirterek, "Pazartesi günü hafif bir antrenman yapacağız, Salı günü ise çift antrenmanla çalışmalarımıza tempolu bir şekilde başlayacağız" diye konuştu...

 OLAĞANÜSTÜ KONGRENİN TARİHİ BELLİ DEĞİL

Öte yandan yeni sezonda görev almak istemeyen ve yönetime girmek isteyen isimler nedeniyle olağanüstü genel kurul kararı alan yönetim, kongrenin tarihini henüz netleştirmedi. Genel kurulun Temmuz ayı içerisinde toplanması beklenirken, yeni yönetimde Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç ile birlikte belediyeden birkaç ismin daha yeralacağı öğrenildi. (Erkhaber)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.