Spor Haber Girişi : 28 Mart 2017 13:30

B.B. Erzurumspor'da Kemal Kılıç dönemi başladı...

B.B. Erzurumspor'da Kemal Kılıç dönemi başladı...
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta B.B.Erzurumspor'da Ahmet Yıldırım'dan boşalan Teknik Direktörlük görevine tecrübeli isim Mustafa Kemal Kılıç getirildi.
Erzurumajans-Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta B.B.Erzurumspor'da Ahmet Yıldırım'dan boşalan Teknik Direktörlük görevine tecrübeli isim Mustafa Kemal Kılıç getirildi. 

Erzurumspor Tesislerini gezen Teknik Direktör Kılıç, 'Erzurum'a şampiyonluğu kucaklamak için geldik, hayırlı olsun' dedi.

Son olarak Şanlıurfaspor Takımını çalıştıran tecrübeli isim Mustafa Kemal Kılıç, Genel Direktör Süha Sidal, bu sabah B.B.Erzurumspor Kulübü Başkanı Av. Ali Demirhan ile Erzurum'a geldi.

B.B.Erzurumspor Kulübü'nde Başkan Yardımcısı Hakan Oral, Yöneticiler Uğur Yürekseven, Mustafa Soley ile birlikte tesisleri gezen ve Erzurumspor'un başarısı için çalışacaklarını ifade eden B.B.Erzurumspor'un yeni Teknik Direktörü Mustafa kemal Kılıç, "Erzurum için Erzurumspor 'a hayırlı olsun. Takımımızın ne kadar kaliteli olduğunu biliyoruz. Her ne kadar iddiasından uzaklaşmış olsa da iddiamızı sürdüreceğiz. Birlik, beraberlik içinde inşallah play off'a kadar şampiyonluğu kucaklamak istiyoruz" dedi.

B.B. Erzurumspor Kulübü Başkanı Av. Ali Demirhan ise, "Sezon başında değerli hocamız Ahmet Yıldırım ile şampiyonluk parolası ile yola çıktık. Bu sezon da son 6 maçta 4 mağlubiyet aldık. Bu tabii ki şampiyonluk hedefinden bizi uzaklaştırdı. Ama hedefimiz şampiyon olmak ve kulüp olarak kan değişimine giderek yine değerli hocamız Kemal Kılıç ile anlaştık. Değerli Erzurumlu hemşehrilerim, değerli Erzurumsporlu taraftarlarımızdan sabır ve destek bekliyorum." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • murat urfalı 01 Ocak 1970 02:00

    kemal hocaya ve erzurumlu kardeşlere hayırlı ugurlu olsun kemal hoca urfa sporu 2.ligden 1.lige çıkaran herzaman gönlümüzün hocası olarak kalıcaktır azimli heycanlı hocamıza başarılar dilerim urfa spor tarfatarı urfalı olarak başarılar dilerim.....

  • Vedat KARATAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Evinde 4 gol yemek için hocaya ne gerek var. Herhangi birini çıkarın oda aynı şeyi başarır. Ahada buraya yazıyorum; 6 hafta sonrada bu hocayı yollarlar. Bu hocayı niye mi aldık diye merak eden olursa ben söyleyeyim. Boşta olan hoca buydu da ondan. Bir şehrin kaderiyle oynayan dört tane yönetici kılıklı adam ne hallere getirdi bizleri. 6 hafta sonra görüşmek üzere naylon yöneticiler.