Magazin Haber Girişi : 28 Mart 2017 20:30

Bedük Erzurum'da ilk kez konser verdi

Bedük Erzurum'da ilk kez konser verdi
Elektronik müziği enstrümanlarla sahneye taşıyan Bedük Erzurum'da hayranlarıyla buluştu.
Erzurumajans-Elektronik müziği enstrümanlarla sahneye taşıyan Bedük Erzurum'da hayranlarıyla buluştu. Samet Aksakal'ın organizasyonuyla Abluka'da konser veren Bedük, gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Geliştirdiği müzik türüyle her yaştan hayran kitlesi edinen Bedük Erzurum'da ilk kez konser verdi. Elektronik müziği enstrümanlarla buluşturarak, Türk müzik piyasasına yepyeni bir soluk getiren ve yurt içi ve yurt dışında birçok ödül alan Bedük, Samet Aksakal'ın organize ettiği konserde Erzurumlu hayranlarını adeta kendinden geçirdi. Sahne performansıyla dikkat çeken Bedük, Erzurum'a ilk kez geldiğini belirtirken, "Eğlenmeye ve sizleri eğlendirmeye geldim. Yaptığım müzik için bana 'Ankara'dan ötesine gitme kimse seni anlamaz' demişlerdi. Ama burada herkes şarkılarımı ezbere biliyor, inanın çok mutlu oldum" dedi. Yaklaşık üç saat boyunca çaldığı ve seslendirdiği şarkılarla gençlere unutulmaz bir gece yaşatan Bedük, ilk fırsatta Erzurum'a yeniden geleceğini söyledi.

Erzurum'a yıldız yağdırıyor

Cahit Berkay, Haluk Levent, Hayko Cepkin, Kurtalan Ekspres, Ceylan Ertem ve daha birçok ünlü ismi Erzurum'a getirerek konser organizasyonları düzenleyen Samet Aksakal ise kentin eğlence hayatına renk getiren isim oldu. Erzurum'un bir üniversite kenti olduğunu anımsatan Aksakal, bu anlamda var olan potansiyelin iyi değerlendirilemediğini dile getirdi. Kentin tanıtımı için üniversiteli gençlikten yararlanılmasını gerektiğini kaydeden Aksakal, "Bu şehirde 100 bini aşkın öğrenci olduğunu unutmamak lazım. Tarih, doğa ve kış turizmiyle öne çıkan şehirde eğlence hayatının olmaması asla düşünülemez. Çünkü bu gençler eğlenmek istiyor. Yarın hayata atıldıklarında anılarında yer eden Erzurum'dan bahsedecekler. İşte bu tanıtımdır. Ben bunu görev edinmiş biriyim. İmkânlarımız ölçüsünde her fırsatta konserler düzenleyerek gençlere moral veriyoruz. Bunu yaparken de batı illerindeki gibi 200-300 liraya bilet satmıyoruz. 20-25 lira gibi ücretlerle birçok ünlü ismi ayaklarına kadar getiriyoruz. Gücümüz yettiğinde bunu yapmaya da devam edeceğiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.