Spor Haber Girişi : 01 Aralık 2015 17:05

Besim Durmuş: Avantajla başladığımız skoru koruyamadık

Besim Durmuş: Avantajla başladığımız skoru koruyamadık
Spor Toto 3 Lig 1. Grupta Altayspor karşısında 2-0'lık üstünlüğü koruyamayan BB Erzurumspor'da 3-2'lik skorla mağlubiyet üzüntüsü yaşanıyor.
Erzurumajans-Spor Toto 3 Lig 1. Grupta Altayspor karşısında 2-0'lık üstünlüğü koruyamayan BB Erzurumspor'da 3-2'lik skorla mağlubiyet üzüntüsü yaşanıyor.

Teknik Direktör Besim Durmuş,'Elimize geçen pozisyonları değerlendiremedik. Avantajla başladığımız skoru koruyamadık.' dedi.

DURMUŞ,'İKİ HAFTADIR SAVUNMADA SIKINTI YAŞIYORUZ'

Altay deplasmanından mutlak puanla dönmeyi hedeflediklerini açıklayan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Durmuş, takımda iki haftadır savunma kanatlarında sıkıntı yaşadıklarını belirterek,''Yüzde yüz kazanmaya gittiğimiz Altayspor maçına olumlu başlayarak oyunun ilk 15 dakikasında arka arkaya bulduğumuz iki golle öne geçerek avantajlı başladığımız maçı maalesef arka arkaya yediğimiz gollerle 2-2 skora gelen maçta devrenin sonunda gelen penaltıyla ilk 45 dakikayı geride bıraktık. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle oyunun kontrolünü elimize aksakta pozisyonlara girmemize rağmen fırsatları değerlendirmedik. Oyun olarak rakibimize göre daha iyi oynamamıza rağmen maalesef iki haftadır takım savunmasında sıkıntı yaşayarak çok pozisyon veriyoruz. Bunu düzeltmemiz lazım. Avantajları kaçırdık. Üç puan almayı çok istedik, olmadı. Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Tirespor maçını taraftarlarımızın desteği ile kazanıp devreyi lider bitirmek istiyoruz. BB Erzurumspor takımı olarak bunu başaracak gücümüz var ve buna inanıyoruz.'diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.