Erzurum Haber Girişi : 12 Ekim 2015 16:30

Bingöl: Terörü lanetliyoruz

Bingöl: Terörü lanetliyoruz
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Doğu Anadolu Bölge başkanı Vahit Bingöl son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili bir kınama mesajı yayınladı.
Erzurumajans-Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Doğu Anadolu Bölge başkanı Vahit Bingöl son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili bir kınama mesajı yayınladı. 

Bingöl mesajında şunları söyledi. "Ülkemizde son günlerde yaşanan terör eylemleri hepimizi derinden yaralamaktadır. Gerek asker ve polisimize gerekse sivil vatandaşlarımıza yapılan hain saldırıları teessürle izlemekteyiz.

Bu korkak saldırıları gerçekleştiren, insanlık fukaralarının amacının toprak bütünlüğümüze kast ederek Türkiye'yi Ortadoğu bataklığına sürüklemek olduğunun farkındayız. Bu kirli emelle bizi bölüp ayrıştırmak isteyenlere karşı, birlik olmalı, provokasyonlara kapılmadan metanetle yasımızı yaşamalıyız.

Farklılıklarını zenginlik kabul eden Türk milleti elbette bu kanlı tuzakların üstesinden gelecektir. Yüzyıllar boyu kardeşçe yaşadığımız ve hüküm sürdüğümüz bu coğrafyada, birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya bu güne kadar kimsenin gücü yetmedi, bundan sonrada yetmeyecektir. Bu milletin bağrından çıkan şanlı ordumuz bu kanlı saldırıları bitirmeye, onları kullanan şer odaklarını ortadan kaldırmaya muktedirdir. Şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklar üzerinde kirli emellere sahip olanlar, kustukları kanda kendileri boğulacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle ; Başta Ülke savunmasında canlarını feda eden tüm şehitlerimize ve terör saldırılarında yaşamını kaybeden sivil yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına sabır ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.