Bölge Haber Girişi : 22 Ekim 2014 11:36

Bingöl'de trafik kazası: 2 ölü, 2 yaralı

Bingöl'de trafik kazası: 2 ölü, 2 yaralı
Bingöl'de 18 yaşındaki gencin kullandığı otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada yaşları 16 olan 2 çocuk hayatını kaybederken, 1'i ağır, 2 kişi de yaralandı.
Erzurumajans-Bingöl'de 18 yaşındaki gencin kullandığı otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada yaşları 16 olan 2 çocuk hayatını kaybederken, 1'i ağır, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saatlerinde Bingöl-Erzurum karayolunun 30. kilometresinde meydana geldi. Hüseyin V. (18) yönetimindeki 23 FF 645 plakalı otomobil, Bingöl istikametine doğru gelirken, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada, Hüseyin V. ile birlikte araç içerisinde bulunan Burhan V.( 16), Ferhan G. (16) ve Yunus K. (16) yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden sağlık ekiplerince Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan, Ferhan G. ve Burhan V. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ağır yaralanan sürücü Hüseyin V. ve Yunus K.'nın ise tedavisi sürüyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.