Spor Haber Girişi : 16 Ekim 2018 16:15

Bir de küstahlık etti!

Bir de küstahlık etti!
Erzurum’da izinsiz olarak altama kulelerinden paraşütle atlayan ve hakkında suç duyurusunda bulunulan base jump sporcusu Cengiz Koçak, sözde büyük marifetini sosyal medyada paylaştı ve küstah açıklamalarda bulundu.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzurum’da izinsiz olarak altama kulelerinden paraşütle atlayan ve hakkında suç duyurusunda bulunulan base jump sporcusu Cengiz Koçak, sözde büyük marifetini sosyal medyada paylaştı ve küstah açıklamalarda bulundu. 

Kendisine ‘Çılgın Dadaş’ yakıştırması yapan emekli astsubay Cengiz Koçak, yaklaşık iki yıl önce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne dilekçe yazarak atlama kulelerinden paraşütle atlamak için izin istedi. Aynı şekilde Türkiye Kayak Federasyonu’na da başvuran Koçak’ın bu isteği güvenlik gerekçesiyle kabul edilmedi. Buna rağmen ısrarını sürdüren Koçak, geçen Pazar günü öğle saatlerinde atlama kulesinin en üst katında bulunan kafeteryaya müşteri olarak gitti. Sırtındaki çantasıyla kafeteryanın sigara içilebilir bölümüne geçen ve kimsenin bulunmadığı bir sırada buradan izinsiz atlayışını gerçekleştiren Koçak, sözde büyük marifetini sosyal medyada paylaştı. Atlayışının hemen ardından kendisini aşağıda görüntüleyen kameraya küstahça, “2 yıldır, ‘atlayacağım' diyordum, ‘atlayamazsın' diyorlardı. Atladım oldu. İşte bu kadar. Öleceksin, bir şey olacak, tehlikeli gibi şeyler söylediler. Atladım bir şey olmadı işte. Neymiş, buymuş işte“ diye konuştu.



FEDERASYON SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

İzin verilmemesine rağmen hiç bir güvenlik önlemi olmadan atlama kulelerinden atlayan Koçak hakkında Türkiye Kayak Federasyonu hemen harekete geçti. Koçak hakkında suç duyurusunda bulunan federasyon, şu açıklamayı yaptı.

“Erzurum Atlama Kulelerinden paraşütle atlayan Cengiz Koçak isimli şahıs, Türkiye Kayak Federasyonu'nun izni olmaksızın kuleye çıkmış ve paraşüt ile atlayışını yapmıştır. Federasyonumuzun bu şekilde bir branşı olmadığı gibi güvenlik görevlilerini aşarak, kaçak olarak hem kendi güvenliğini hem de risk taşıyan bir atlayışı gerçekleştirmesi ile ilgili olarak federasyonumuz sorumlu/sorumlular hakkında yasal işlem başlatacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ddş 01 Ocak 1970 02:00

    Adam şöyle savunma yapsa; adı üstünde atlama kuleleri, bende çıktım atladım hakim bey dese Berat eder. Adam şehrin bedava reklamını yaptı bu yüzden bile ceza almamalı bence