Birlik Olma Vakti

BB Erzurumspor ilk kez çıktığı 2.Lig Beyaz grupta 1 puan farkla lider konumda. Sezonun İkinci yarısında zor bir sezon bizleri bekliyor. Ligde puanların yakın olmasından dolayı hedefi olmayan takım yok. Buda ligde herkesi herkesi yenebileceğini ve 1 puanın bile ne kadar değerli olacağını gösteriyor. 

Ligde şampiyonluk yarışı

BB Erzurumspor, İstanbul,Amed ve Keçiörengücü arasında geçmeye devam edecektir. Altlardan Pendik ve sürpriz bir takım ilk 5i zorlayacaktır. 

Üst sıralardaki takımlara nazaran alt sıralardaki takımların  transferde daha hareketli olması( Erzurum hariç) grupta dikkat için bir ayrıntı olarak göze çarptı.

Barış Memiş konusu...

Barış olayına bardağın dolu tarafından bakmak lazım. Süper Ligden gelen bir oyuncuyu beğenmeyip hazır değil diye gönderiyorsanız demekki sizin takımınız hazır durumda. Özelliklede bu konuda tartışılan Kemal Tokak.

Ki zaten hazırlık maçlarında mağlup olmasına rağmen aldığım bilgiler takımın çok iyi futbol ortaya koyduğu yönünde. Özellikle  oynadığı her hazırlık maçında topa sahip olma konusunda rakiplerinden oldukça üstün ve oyunun geneline hükmeden bir BB Erzurumspor olduğunu öğrenmek beni oldukça mutlu etti.

Ön bölgeye yapılacak bir transferlede takımın genel şablonu oturacaktır.

8 Ocak'ta kongre yapıldı. Yönetimde heyecanlı büyüklerimiz ağabeylerimiz var. Diğer yandan Lider bir takımımız var. Zaman zaman eleştirsemde birlik beraberliği sağlayan kaliteli bir hocamız var. 

Artık bu saatten sonra memleketimiz için

17 haftalığına dedikodulara, maksatlı eleştirilere ağzımızı ve kulaklarımızı kapatalım. Lider bir takım olarak bu kadar güzel bir ortam ve birliktelik yakalamışken bu fırsatı iyi değerlendirelim. 

Bir maç kaybettik diye onu bunu şunu ortaya dökerek takımın havası bozmayalımki kazandığımız zamanda göklere çıkartılıp ayakaları yerden kesilmesin. 

Her maça final havasında bir Dadaş gibi sağlam adımlarla sonuna kadar birlikte şampiyonluğa yürüyelim.

İnanın bana bu Ligde Erzurum'un en büyük rakibi yine Erzurum'dur. Biz bu hasetliği bu dedikoduculuğu özelliklede ortalık karıştırmayı bırakmadığımız sürece alt liglerde tribünleri bile olmayan takımlarla oynamaya mahkumuz. 

Kaosla beslenen mikserlere pirim vermeden sadece takımımıza şehrimize odaklanıp birlik beraberliği sağlarsak bu takım bu şehir, bir futbol şehri bir marka olacaktır. 

Artık vakit Dadaşlar için birlik olma vaktidir!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • çetin 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın burak bey ön bölgeye transfer yapılacak mı ?Siz bilirsiniz