Spor Haber Girişi : 22 Mayıs 2019 13:30

Bize Anna, Nadya'ya anne!

Bize Anna, Nadya'ya anne!
Bir yıla yakın zamandır Erzurum’u mesken tutan Türkiye Sürat Pateni Milli Takım Başantrenörü Polonyalı Anna Lukanova, kızının hasretliğine dayanamıyor, artık her ülkesine gidişinde dönüşte onu da beraberinde getiriyor.
Erzurumajans-Bir yıla yakın zamandır Erzurum’u mesken tutan Türkiye Sürat Pateni Milli Takım Başantrenörü Polonyalı Anna Lukanova, kızının hasretliğine dayanamıyor, artık her ülkesine gidişinde dönüşte onu da beraberinde getiriyor. 

11 yaşındaki kızı Nadya ile antrenmanlardan arta kalan zamanlarda Erzurum’da vakit geçiren Anna, tarihi ve turistik yerleri gezdiriyor, kızının da kendisi gibi bir Türk dostu olmasını istiyor.Beraberinde yardımcı antrenörler ile geçtiğimiz gün Ufuk Demir’in davetlisi olarak Taşhane’ye giden Anna, burada da kızı Nadya ile yakından ilgilendi. Meraklı gözlerle etrafı izleyen Nadya’nın de annesi milli takımımızın başantrenörü Anna gibi güleryüzlülüğü ve sempatikliği dikkatlerden kaçmadı. Taşhane’de fasıl ekibinin müzik dinletisine de katılan ve gönlünce eğlenen anne kız, mekanı sevdi, sık sık geleceğini söyledi, davetinden ötürü Ufuk Demir’e teşekkür etti. Taşhane ziyaretine Buz Pateni Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Naci Korucu, Ata Yetişken ve Arif Karadağ’ın yanısıra antrenörler İnan Eren, Duygu Kan Belir, Mülkinaz Bıyık ve Cemre Çavdar ile Polonyalı fizyoterapist Marek ve sporcu Sebastian da katıldılar..


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.