Spor Haber Girişi : 03 Eylül 2015 14:14

Boksörler Cumhurbaşkanı için ringe çıkacak

Boksörler Cumhurbaşkanı için ringe çıkacak
Birinci Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Boks Turnuvası için geri sayım başladı.
Erzurumajans-Birinci Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Boks Turnuvası için geri sayım başladı. Pazar günü start alacak olan turnuva öncesinde Milli takım kampa girdi.

Türkiye Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan 1. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Boks Turnuvası 6-9 Eylül 2015 tarihlerinde Erzurum'da yapılacak. Kazım Karabekir Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan boks turnuvası için geri sayım başlarken Milli takım Erzurum'da kampa girdi. Polat Renaissance otelde kampta bulunan ve taktik idmanlarını TOHM Boks Salonu'nda gerçekleştiren Milliler, şimdiden hedefini turnuvanın şampiyonu olmak için belirledi. Türkiye'nin yanı sıra İngiltere, Rusya, Azerbaycan, İran, İsveç, Norveç, Fransa, Ukrayna, Çin, Kazakistan, Afganistan, Nijerya, S.Lanka ve Kongo gibi ülkelerin sporcuları turnuvada ringe çıkacak.

Türk boksörler iddialı


Erzurumlu Osman Aydın, Burak Yücel ve Burak Çiftçi'nin de aralarında bulunduğu Milli takım boksörleri Cumhurbaşkanlığı Boks Turnuvası için oldukça iddialı. Sikletlerinde madalyaları toplamak için ringe çıkacak olan boksörler, bugünlerde harıl harıl çalışmalarını sürdürüyor. Boks Milli takımı Başantrenörü Nikolai Khromov, Mustafa Kalkan, Vahdettin İşsever, Cengiz Cihangiroğlu, M. Ali Kolo ve Süleyman Ateş nezaretinde Erzurum'da kamp yapan ve Pazar günkü turnuvaya bilenen Milli takımda moraller süper. Boks Milli takımının sporcuları, şimdiden turnuvayı şampiyon bitirmek için iddialı çalışıyor.

Erzurum halkına çağrı

Erzurum'da kampta bulunan ve Pazar günü Kazım Karabekir Spor Salonu'nda start alacak olan Birinci Cumhurbaşkanlığı boks turnuvasına bilenen Türk boksörler, şimdiden Erzurumlu spor severleri tribünlere davet etti. Milli Takımının Erzurumlu Antrenörlerinden biri olan Mustafa Kalkan, "Boks Federasyonu Başkanımız Eyüp Gözgeç ile GHSİM Müdürümüz Fuat Taşsekesenligil'in destekleri ile şu anda Erzurum'da mükemmel bir ortamda kamp yapıyoruz. Hedefimiz kendi seyircimiz önünde Milli takım olarak harika maçlar çıkartarak, turnuvayı şampiyon bitirmek, bu bizim açımızdan çok önemli" dedi. Kalkan, Milli takımın boksörlerinin yanı sıra 23 ayrı Türk boksörün de ringe çıkarak milli takım forması ile mücadele edeceklerinin de altını çizdi. Kalkan, "Büyük boks turnuvasına tüm Erzurum halkını davet ediyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.