Spor Haber Girişi : 04 Mayıs 2015 03:40

Bu çıkış neye YARAR!

Bu çıkış neye YARAR!
Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ve yönetiminin çalışmalarından rahatsızlık duyan delegelerin topladığı "olağanüstü genel kurul" imzalarının yeterli sayıya ulaşması Erol Yarar ve ekibinde paniğe neden oldu.
Erzurumajans-Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ve yönetiminin çalışmalarından rahatsızlık duyan delegelerin topladığı "olağanüstü genel kurul" imzalarının yeterli sayıya ulaşması Erol Yarar ve ekibinde paniğe neden oldu. Bazı federasyon yöneticilerinin, delegeleri tek tek arayarak imzaları geri çekmeleri için baskı yaptığı öğrenildi.

Göreve geldiği günden buyana kayak dışında bir çok konuyla gündeme gelen Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ve yönetimine tepki gösteren delegelerin olağan üstü kongre için topladıkları imzaların yeterli sayıya ulaşması federasyonda taşları yerinden oynatıyor. Toplanan imzalar doğrultusunda genel kurulu iki ay içerisinde toplaması gereken Yarar'ın delegelere imzalarını geri çekmeleri konusunda karşı baskı uyguladığı öğrenildi.

YİNE KARALAYICI AÇIKLAMALAR YAPTI

Türkiye Kayak Federasyonu yönetim kurulu tarafından delegelerin topladığı imzalara yönelik yapılan yazılı açıklamada eski başkan Özer Ayık hakkında karalayıcı açıklamalara yer verildi. Bununla da yetinmeyen yönetim kurulu 4 yıl önce kayak yaparken yaşamını yitiren Aslı Nemutlu olayını istismar ederek, ölümünün dördüncü yılında genç kızın üzerinden prim yapmaya çalıştı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.