İlçeler Haber Girişi : 28 Ağustos 2014 16:45

Bulutlar'dan Zafer Bayramı mesajı

Bulutlar'dan Zafer Bayramı mesajı
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Erzurumajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Bulutlar mesajında şu ifadeleri kullandı. "30 Ağustos Türk Milletinin şanlı tarihinde, dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı eşsiz zaferin bayramıdır. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğin de büyük sıkıntılar ve yokluklar içerisinde kazanılan ve büyük Türk Milleti ile kahraman Türk Ordusunun gücünü tüm dünyaya kanıtladığı 30 Ağustos Zafer Bayramının 92. yıl dönümünü kutlamanın büyük gururunu ve onurunu hep birlikte yaşıyoruz. Tüm Tarihi boyunca bağımsız yaşamayı ülke edinmiş olan Türk Milleti tarihten aldığı onuru büyük liderin "Ya İstiklal ya ölüm" sözüyle perçinleyerek 30 Ağustosta destansı bir zafere imza atıp Türk Milletinin Makûs kaderini değiştirmiş ve bu Aziz Milletin adını tarihe bir kez daha altın harflerle yazdırmıştır.

Türk Milleti ve Kahraman Türk Ordusu, 30 Ağustos Zaferi'yle her karışı aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanımızı parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde vermişlerdir. Milletimizin ebediyen bağımsızlığını sürdürmesi için, bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olabilmenin inancı ve mücadelesiyle tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyor,başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kere daha hürmet, minnet ve şükranla anıyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.