Ekonomi Haber Girişi : 29 Kasım 2015 16:56

Bütçeler oy birliğiyle meclis'ten geçti

Bütçeler oy birliğiyle meclis'ten geçti
Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediyelerin 2016 yılına ilişkin bütçe görüşmeleri, 10 Kasım tarihinde başlayarak, 27 Kasım günü sona erdi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediyelerin 2016 yılına ilişkin bütçe görüşmeleri, 10 Kasım tarihinde başlayarak, 27 Kasım günü sona erdi. 

Büyükşehir ve 20 ilçe belediyesinin 2016 yılı bütçesi yapılan görüşmeler neticesinde oy birliğiyle kabul edildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi'nde; Büyükşehir ve İlçe belediyelerine ait gelir tarifeleri de görüşülerek kabul edildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve aynı zamanda da Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili olan Eyüp Tavlaşoğlu, son oturumda yaptığı konuşmada, "Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin performans programı, gelir tarifesi ve 2016 yılı bütçesi ile İlçe Belediyelerimizin gelir tarifeleri ve 2016 yılı bütçeleri yapılan görüşmeler neticesinde oy birliğiyle kabul edilmiştir. 2016 yılında gerçekleştirilecek olan yatırım, hizmet ve faaliyetlerimiz kadim şehir Erzurum'umuza ve ilçelerimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.