Spor Haber Girişi : 17 Aralık 2014 13:29

Buz pateni gösterisi beğeni topladı

Buz pateni gösterisi beğeni topladı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nce organize edilen Winter Fest 2014 kapsamında düzenlenen buz pateni gösterisi izleyenlerin beğenisini topladı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nce organize edilen Winter Fest 2014 kapsamında düzenlenen buz pateni gösterisi izleyenlerin beğenisini topladı.

Yenişehir 500'lük buz pistinde yapılan Artistik buz pateni gösterisi izleyen sporseverler gösteriyi ayakta alkışladı.

Artistik buz pateni milli sporcularından Eray Özbal kurguladı ve Erzurumlu patencilerle birlikte gerçekleştirdi. İstanbul Beylikdüzü'nde özel bir buz pisti işleten Eryaş Özbel, Disney Buz Gösteri Grubu' nda yer almış tek Türk patenci durumunda. Eray Özbal yönetiminde gösteride yer alan Hakan Mermer, Enes Altamay, Hamit Bezirkanoğlu, Çağrı Kayıkçı, İlayda Hazal Demirpolat, Aysima Eryılmaz, Tuğba Bilinç, Sümeyye Kantarkaya, Elif Sude Keskin ve Fatma Kutlu performanslarıyla takdir topladılar.

Erzurum Altın Patenler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Antrenör Muhammed Yasin Çodur, "Sporcularımızın da bu gösteriye katkı sunmuş olmaktan büyük mutluluk duyduk, Erzurum' un il artistik buz pateni gösteri grubunun büyük çoğunluğunun bizim kulübümüzden olması bizim için mutluluk verici; çalışmalarımızı hızlandırarak daha iyisini yapmak üzere yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Winter Fest 2014 Türkiye Buz Pateni Federasyonu Genel Koordinatörü Naci Korucu ve faaliyetten sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Hamdi Işık ile Murat Akın ise Büyükşehir Belediyesine böylesine bir organizasyonundan dolayı teşekkür ederek gösteride yer alan sporcuları tebrik ettiler.

Gösteri sonunda Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sporculara çeşitli hediyeler verildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.