Ekonomi Haber Girişi : 04 Mayıs 2016 20:05

Çakır, Erzurum Genç İş adamları Meclisini tanıttı

Çakır, Erzurum Genç İş adamları Meclisini tanıttı
Erzurum Genç İş adamları Meclisi (ERGİM) Başkanı Kaan Alparslan Çakır, amaçlarını anlattı ve yönetim kurulu üyelerini basınla tanıştırdı.
Erzurumajans-Erzurum Genç İş adamları Meclisi (ERGİM) Başkanı Kaan Alparslan Çakır, amaçlarını anlattı ve yönetim kurulu üyelerini basınla tanıştırdı.

Dönerci Hacıbaba Tesislerinde yapılan toplantıya ERGİM Başkanı Kaan Alparslan Çakır, Başkan Yardımcısı Ömer Eşrefoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Çeşitli alanlarda faaliyet gösteren genç iş adamları olarak bir süre önce ERGİM çatısı altında toplandıklarına işaret eden Kaan Alparslan Çakır, bir sivil toplum örgütü olarak etkin faaliyet göstereceklerini bildirdi. Başkan Kaan Alparslan Çakır, toplantıda şunları söyledi:

"Erzurum gibi tarihi yüzyıllar öncesine dayanan kadim şehrimizde önemli gelişmelere imza atan sivil toplum kuruluşları bulunmaktadır. Çorbada bizim de tuzumuz olsun düşüncesiyle memleketimiz için çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren genç iş adamları olarak bir araya gelerek Erzurum Genç İş Adamları Meclisini kurduk. ERGİM olarak baştaki amacımız genç girişimcilerin sesi olmak ve girişimcilerimizi iş dünyasına tanıtmaktır. Erzurum'un ekonomik gücünü ve üretim potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek ulusal ve uluslararası ekonomik politikaların oluşturulmasına, bölgedeki coğrafı ve stratejik gücü ön plana çıkarmak suretiyle tanıtımına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. ERGİM olarak şehrimizin ekonomik gelişimini hızlı ve sürekli kılma adına projeler geliştirmeyi, şehirdeki dinamikleri harekete geçirmeyi ve diğer tüm STK'larla işbirliği halinde olarak tam bir dayanışma örneği sergilemeyi arzu etmekteyiz. Tüm sektörlerin temsil edildiği bir çatı olması için büyük önem gösterdiğimiz meclisimiz, çalışmalarını bu yönde yürütecek. İş dünyasındaki en genç, en canlı ve en dinamik sivil toplum kuruluşlarından birisi haline gelecektir."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.