Sağlık Haber Girişi : 29 Ocak 2017 16:30

Cam çocuk ABD'de tedavi olacak

Cam çocuk ABD'de tedavi olacak
Afganistan'daki iç savaştan kaçarak 2013 yılında Erzurum'a sığınan Darabi ailesi, cam kemiği hastası 17 yaşındaki oğulları Shayan'ı ameliyat ettirebilmek için Amerika'ya taşınacak.
Erzurumajans-Afganistan'daki iç savaştan kaçarak 2013 yılında Erzurum'a sığınan Darabi ailesi, cam kemiği hastası 17 yaşındaki oğulları Shayan'ı ameliyat ettirebilmek için Amerika'ya taşınacak. 

Uzun uğraşlar sonucu başvuruları kabul edilen Darabi ailesi Amerika'ya gitmeden önce Erzurum'a geldiklerinde kendilerine kol kanat geren Erzurum Kalkınma Vakfı (Er-Vak) Başkanı Erdal Güzel'e veda ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Erdal Güzel'e çiçek hediye eden Shayan, Türkiyeyi ve Türk kardeşlerini unutmayacağını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mehmet Emin D. 01 Ocak 1970 02:00

    Erdal Güzel bu şehirde Yetim babasıdır. Allah ondan razı olsun. Yine Afganistandan mülteci olarak gelen 17 yaşında kimsesiz ileri derece bir hemofili hastasına Erdal Güzelin yardımcı olduğunu kendisinden duydum. O kişi Erdal Güzel'i o kadar sever ki ondan bahsedince Erdal Babam diyor.