Spor Haber Girişi : 17 Nisan 2015 14:24

Çarşı bombaladı! Reza Zarrab öfkesi

Çarşı bombaladı! Reza Zarrab öfkesi
Beşiktaş'ta 1 numaralı gündem Reza Zarrab...
Erzurumajans-Ünlü işadamının siyah beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'la yemek yemesi ve Vodafone Arena'dan loca satın alması farklı tepkilere neden oldu.

17-25 Aralık operasyonları ile gündeme gelen İran asıllı işadamı Reza Zarrab'ın Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'la yemek yiyip, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ni gezmesi ve Vodafone Arena'dan loca alması siyah beyazlı camiayı karıştırdı.

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı, net bir tavır aldı ve Twitter hesabından yaptığı duyuruda Zarrab'a karşı olduğunu bildirdi. Yine 17-25 Aralık operasyonları döneminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan işadamı Mehmet Cengiz'in bir sözüne gönderme yapılan tweet şöyle:

20-001.png

Beşiktaş Kulübü'nün Akaretler'deki kulüp binasının kapısına asılan ve Reza Zarrab aleyhine ifadelerin yer aldığı bir pankart ise @dccanbulut adlı Twitter hesabından paylaşıldı.


21-001.png

(Hürriyet)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.