İlçeler Haber Girişi : 29 Temmuz 2015 17:04

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, şaşırtmaya devam ediyor

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, şaşırtmaya devam ediyor
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, şaşırtmaya devam ediyor.
Erzurumajans-Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, şaşırtmaya devam ediyor.

Bu yıl sonuna doğru ilçeyi yepyeni bir belediye binasına kavuşturacak olan Başkan Kılıç, sosyal tesis inşaatını da tamamladı. İçerisinde bilardo salonundan bayan kuaför salonuna, kütüphaneden eğlence, alışveriş ve dinlence mekânlarına varıncaya kadar birçok hizmet imkanı bulunduran yatırım, Ağustos ayının ilk haftasında hizmete açılacak.

Erzurum'un Çat ilçesinde esen değişim ve gelişim rüzgârları meyvelerini vermeye başladı. Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ın göreve gelir gelmez yapımına başladığı Çat Belediyesi Sosyal Tesisleri tamamlandı. Yaklaşık 4 dönümlük alanda ve bin metrekare kapalı alan üzerinde inşa edilen sosyal tesisler, Erzurum'un Çat ilçesini yine ilklerle buluşturacak. Yatırım sayesinde Çat ilçesi ilk kez bir bayan kuaföre, bilardo ve masa tenisi salonlarına kavuşacağı gibi, tesis içerisinde son derece şık ve donanımlı bir kütüphane, gıda, alışveriş, eğlence ve dinlence mekanları da bulunacak.

ÇAT İLÇEMİZİ İLKLERLE BULUŞTURUYORUZ

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Göreve geldiğimizde niyetimiz Allah rızası için Çat'a hizmet etmek olacak demiştik. Bu istikametten zerre kadar şaşmadık, şaşmayacağız" dedi.

Başkan Kılıç, ilçeye yönelik olarak başlattıkları hizmet ve yatırım seferberliğinin ilk meyvesinin Çat Belediyesi Sosyal Tesisleri olacağını vurgulayarak, "Göreve gelir gelmez yapımına başladığımız tesislerimizi Allah'a şükürler olsun gün yüzüne çıkardık. Düşünün ki, bu yatırım sayesinde Çat ilçemizde ilk kez bir bayan kuaför salonu hizmete açılmış olunacak. Senelerdir ihmal edilmiş ve geri bırakılmış bir ilçe için bu yatırım elbette yeterli değil, bunu biliyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışıyor, ilçemizi yeni yatırımlar ve yeni projelerle tanıştırmak için hamle üstüne hamle yapıyoruz" diye konuştu.

BAŞKAN KILIÇ, SOSYAL TESİSİ ANLATTI

Çat Belediyesi Sosyal Tesisleri içerisinde kütüphaneden misafirhaneye, çalışma ofislerinden bilardo ve masa tenisi salonlarına, bayan kuaför salonundan iş ve alışveriş duraklarına varıncaya kadar birçok hizmet olanağının bulunacağını anlatan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Tesisimiz, ilçemizde her türlü sosyal, kültürel, sportif ve ekonomik faaliyetlere olanak sunabilecek şekilde tasarlandı. Önümüzdeki 10 gün içerisinde kullanıma hazır hale getirecek ve görkemli bir açılış töreniyle tesislerimizi ilçemizin hizmetine sunacağız. Allah şimdiden hayırlı uğurlu etsin" diye konuştu.

Öte yandan son rötuşları yapılan tesiste incelemelerde bulunan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Erzurum'a ve tüm Türkiye'ye mesaj vermeyi de ihmal etmedi. Başkan Kılıç, "Bizi izlemeye devam edin" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • emin kara 01 Ocak 1970 02:00

    bu memlekette birlik beraberlik için çalışan dürüst insanlara,taş üstüne taş koyan herkimse ,hepsine slm olsun,karayazı ilçesi.

  • kemal pir 01 Ocak 1970 02:00

    Karayazı ilçesinden yazıyorum,başarıların devamını diliyorum,helal olsun sana.darısı bizim başımıza.